Mustafa Sandal isyan etti!

Mustafa Sandal isyan etti!
Türkiye-İran sınırından yasa dışı bir şekilde geçerek Türkiye'ye giriş yapan Afgan göçmenlerin durumu, son haftalarda kamuoyunda yoğun bir şekilde tartışılıyor. Mustafa Sandal da Afgan mültecilerin ülkemize akın etmesine sessiz kalmayarak sosyal medya hesabından yetkililere seslendi.

Türkiye-İran sınırından yasa dışı bir şekilde geçerek Türkiye'ye giriş yapan Afgan göçmenlerin durumu, son haftalarda kamuoyunda yoğun bir şekilde tartışılıyor. Mustafa Sandal da Afgan mültecilerin ülkemize akın etmesine sessiz kalmayarak sosyal medya hesabından yetkililere seslendi. İşte Sandal'ın paylaşımı: 

İşte çok acı bir haber!

"Bu tip haberleri yakında sıkça duymaktan çok korkuyorum! Ülkemize gelen Afganlar, savaş mağduru falan değil. Hepsi erkek ve neden, ne amaçla geldiği belli değil! Devletimiz hala bizleri rahatlatacak, tatmin edecek bir açıklama yapmadı maalesef... İşte çok acı bir haber! 2 hafa önce bir Afgan uyruklu şahıs, gencecik bir kızımıza tecavüz etti! Üstelik kızımızın kafasına taşla vurmuş. O kızımızın babacığı bakın neler söylemiş? "45 dakika istismar yapmış. Lütfen beni yalnız bırakmayın!" diyor ve kamuoyu desteği istiyor dünkü açıklamasında... Paylaşın, paylaştırın ve sessiz kalmayarak bu babanın sesini duyuralım! Ve lütfen bu olay son olsun! Tehlikeli bir gidişat var, bu ırkçılık değil. Kim ve ne olduğu belli olmayan ve asla "mülteci" olmayan şahısları ülkemizde istemiyoruz!"

mustafa sandam mülteci

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.