Necmi Kadıoğlu, Kemal Deniz Bozkurt'a sahip çıktı

Necmi Kadıoğlu, Kemal Deniz Bozkurt'a sahip çıktı
Esenyurt'un AK Partili eski Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, CHP'li Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt'a incitici davranılmasının kabul edilemez olduğunu belirtti.

13 buçuk yıl Esenyurt Belediye Başkanlığı yapan ve son döneminde sağlık sorunlarını gerekçe göstererek istifa eden AK Partili Necmi kadıoğlu, CHP'li Başkan Kemal Deniz Bozkurt'un oldukça başarılı olduğunu söyledi. Bozkurt'un bazı gazeteciler ve sosyal medya üzerinden insafsızca eleştirildiğini belirten Kadıoğlu, "Bunları bana da, benden önce belediye başkanlığı yapan sayın Gürbüz Çapan'a da yaptılar. Bilinmesini isterim ki bunun tasvip edilir bir yanı yoktur. Kim aymazlık yapmak istiyorsa yapmasın. Şimdi birlik ve beraberlik zamanı" dedi.

BOZKURT OLDUKÇA BAŞARILIDIR
"Belediye başkanına muhalif olabilirsin, beğenmeyebilirsin, ama bazı hizmetleri bahane ederek karşıtlığı bozgunculuğa dönüştürmek insani değildir" diyen Kadıoğlu, "Bozkurt seçilen insandır. Saygıyı hak ediyor. Benim gözlemime göre de oldukça başarılıdır. Şimdi birileri 'nesine başarı diyorsun' diyecekler. Ben yerel yönetim uzmanıyım. Benim görüşüm ve tespitim budur" ifadelerini kulandı. Kadıoğlu, Bozkurt'u eleştirenlerin bazı paylaşımlarda kendi resmini kullandığını hatırlatarak, "Ben herkese eşit mesafedeyim" diye konuştu.

Damga'ya verdiği demeçte Bozkurt'un belediye başkanı seçilmesinin ardından hakkında herhangi kötü bir söz söylemediğini ifade eden Kadıoğlu, "Yanımda konuşanlara da müsaade etmedim" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum