Öğrencilere tercih desteği

Öğrencilere  tercih desteği
Beylikdüzü Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren KÜLTÜRSEM tarafından ‘LGS Tercih Günleri’ hizmetiyle uzman eğitmenler rehberliğinde, öğrencilere aldıkları puan ve ilgi alanları doğrultusunda en doğru tercihi yapabilmeleri için destek veriliyor

Beylikdüzü Belediyesi, Liseye Giriş Sınavı (LGS) sonuçlarının açıklanmasının ardından liseye başlayacak öğrenciler için ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti başlattı. Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren KÜLTÜRSEM tarafından ‘LGS Tercih Günleri’ hizmetiyle uzman eğitmenler rehberliğinde, öğrencilere aldıkları puan ve ilgi alanları doğrultusunda en doğru tercihi yapabilmeleri için destek veriliyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencileri kritik süreçte yalnız bırakmayan Beylikdüzü Belediyesi, yaşanan pandemi sürecinden çocukların daha az etkilenmesi adına bu hizmeti titizlikle gerçekleştiriyor.

Son gün 29 Temmuz
Sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak gerçekleşen tercih günleri 20-29 Temmuz tarihleri arasında Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi, Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi ve Yaşam Vadisi’nde düzenleniyor. Öğrenci ve velilerin büyük ilgi gösterdiği “LGS Tercih Günleri” için Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi ile Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi’nde 10.00 – 17.00 saatleri arasında, Yaşam Vadisi’nde ise 18.00 – 22.00 saatleri arasında öğrenciler ücretsiz danışmanlık hizmeti alabilecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.