Ömeroğlu'ndan Cumhurbaşkanı yeni kabine ve milletvekillerine mesaj

Ömeroğlu'ndan Cumhurbaşkanı yeni kabine ve milletvekillerine mesaj
İstanbul Sanayicileri ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (İSİFED) Genel Başkanı Muammer Ömeroğlu 28. Dönem Milletvekillerine başarı diledi. Bu süreçte iş dünyası olarak çalışmaya ve üretmeye devam edeceklerinin mesajını verdi.

BARIŞ KIŞ- Türkiye'nin 13. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a tebriklerini sunan İstanbul Sanayicileri ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (İSİFED) Genel Başkanı Muammer Ömeroğlu şu ifadeleri kullandı:

"Cumhurbaşkanımızın milletimizden aldığı bu temsil yetkisinin, hukukun üstünlüğü ve demokratik değerler ışığında ülkemizin kalkınması ve refahı için en iyi şekilde kullanacağına inanıyoruz. 28. Dönem Milletvekillerimize de başarılar diliyor, her birinden tüm yetkilerini ülkemizin birliği, refahı, huzuru ve barışı için kullanmalarını bekliyoruz. Yarının Türkiyesi’ni ve umudu inşa etmek için hepimize büyük sorumluluklar düşüyor. Biz de bu süreçte iş dünyası olarak her zaman olduğu gibi üzerimize düşen tüm görevleri yapmaya, daha fazla çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.