Ömür boyu mutlu olun

Ömür boyu mutlu olun
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanı Önder Eryiğit'in kızı Beyza Melek, Can Çalışır ile dünyaevine girdi. Genç çiftin nikahını İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu kıyarken, her iki isme de ömür boyu mutluluklar diledi.

İBB Sağlık Daire Başkanı Önder Eryiğit'in kızı Beyza Melek, Can Çalışır ile Büyükçekmece Belediye Fuaye Alanı'na düzenlenen düğün töreniyle dünyaevine girdi. Çiçeği burnunda çiftin nikahını İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu kıyarken, düğüne; Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker ve çok sayıda siyasi de katılım gösterdi. Genç çifte bir ömür mutluluklar dileyen İmamoğlu, “Allah bir yastıkta kocatsın, sağlık ve sevgi içinde uzun bir hayat nasip etsin” dedi. Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün de, yuva kurmanın çok kıymetli bir şey olduğunu belirterek, “Bu güzel genç çiftimize her daim neşe dolu, sevgi ve mutluluk dolu bir ömür diliyorum” ifadelerini kullandı.


Artık bir de oğlumuz var

Düğüne ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Baba Önder Eryiğit'te mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. Eryiğit, “Ailemiz büyüdü, artık bir de oğlumuz var” ifadesini kullandı.

BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.