Oral ve Geygel ailelerinin mutlu günü

Oral ve Geygel ailelerinin mutlu günü
CHP Avcılar'ın önemli isimleri arasında yer alan İş İnsanı Ali Oral'ın oğlu Berkan Oral, CHP Başakşehir eski Meclis üyesi Ayhan Geygel'in kızı Yağmur Geygel ile hayatını birleştirdi

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Avcılar ve İstanbul'daki önemli isimleri arasında bulunan Ali Oral'ın oğlu Berkan Oral, CHP Başakşehir eski Meclis üyesi Ayhan Geygel'in kızı Yağmur Geygel ile dünyaevine girdi. Bakırköy Yunus Emre Kültür Merkezi'ndeki Gizli Bahçe'de gerçekleştirilen düğün töreninde davetlilere soğuk kokteyli içecekler, sıcak içecekler, meyve ve ara sıcaklar servis edildi. Davetlileri Berkan Oral'ın anne ve babası Songül Oral, Ali Oral ve Yağmur Geygel'in annesi babası Gönül Geygel, Ayhan Geygel karşıladı. Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu'nun kıydığı nikahta CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İBB Başkanvekili Hüseyin Aksu, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP İstanbul Milletvekilleri; Özgür Karabat, Zeynel Emre ve Emine Gülizar Emecan da hazır bulundu.


Kılıçdaroğlu çelenk gönderdi

CHP’li belediye başkanlarının Gaziantep’teki toplantı nedeniyle katılamadığı Gençlerin nikah törenine; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul İstanbul Milletvekilleri Erdoğan Toprak, Mehmet Akif Hamzaçebi, Gamze Akkuş İlgezdi, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Sivas İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda kişinin çelenk gönderdiği dikkat çekti.


BERKAN ORAL YAĞMUR GEYGEL


Bir ömür mutlu olsunlar

Nikah töreninde konuşan Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, genç çifte mutluluklar dileyerek; “Ben bir ömür mutlu olmanızı temenni ediyorum. Bugün burada çok büyük bir heyecan var. İki güzel insanın evliliklerine şahit olup, nikah kıyıyoruz. Dolayısıyla ben de çok mutluyum. CHP'inin iki güzel ailesinin evliliğine şahit oluyorum” dedi. Karabat gibi Milletvekili Özgür Karabat da güzel dileklerde bulunarak; “Ben Yağmur kızımızı çok eskiden beri tanıyorum. Gençlik kollarında çalıştık daha sonra İl Başkan Yardımcımız oldu. Oral ailesi de aynı şekilde değerli bir aile. Her iki gencimize de mutluluklar dilerim” ifadelerini kullandı.


Yağmur'u 16 yaşındayken tanırdım

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanvekili ve CHP Avcılar Meclis üyesi Hüseyin Aksu da genç çifte mutluluklar dilerken, Yağmur Geygel'i çok eskiden tanıdığını anlattı. Aksu, “Ben Yağmur'u 16 yaşından beri tanıyorum. Seneler sonra tekrar karşılaştığımızda, nasılsın diye sormuştum. O da; 'Beni unutmamışsınız' başkanım demişti. Öyle güzel bir kardeşmiz. Eşiyle birlikte bir ömür mutlu olmalarını diliyorum” dedi.


BERKAN ORAL YAĞMUR GEYGEL


Kaftancıoğlu kutladı

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da Yağmur Geygel'in uzun dönem CHP'ye hizmet ettiğini kendisinin ise yeni tanıdığını belirterek, “Hem ona hem damadımıza mutluluklar diliyorum. Bir ömür güzel bir hayatları olması temennisinde bulunurum” dedi. CHP İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan ise “Sevdiğimiz ailelerin çocukları bugün hayatlarını birleştiriyor. Yağmur ile biz geçmişte il yönetiminde birlikte yol arkadaşlığı da yaptık. Onun yeri bizim için çok ayrıdır. Ben gençlerimizden cumhuriyetçi, Atatürk devrimlerine bağlı çocuklar bekliyorum” diye konuştu. İl başkanı Canan Kaftancıoğlu, üzün süredir partımızdan görev yaptı ben yeni tanıtım uzun süre bizimle çalıştı çok mutlu oldum. Bir birlerine çok yakışmışlar bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.


Her iki aile de kıymetli

Oral ve Geygel ailelerinin çok kıymetli olduğunu vurgulayan CHP'li Zeynel Emre de genç çifte mutluluklar dileyerek, “Güzel günleriniz olsun, mutlu günleriniz olsun. Bakabileceğiniz, ilgilenebileceğiniz kadar çocuklar yapın, hep mutlu olun” diye konuştu.


BERKAN ORAL YAĞMUR GEYGEL


Parti kurultayı gibi düğün

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ise yaptığı esprilerle düğüne damgasını vurdu. “Buraya gelirken dedim ki yahu düğüne mi gidiyoruz, parti kurultayına mı?” diyen Altay “CHP'nin iki güzel ailesinin çocukları evleniyor. Haliyle hepimiz de gelip mutluluklar dilemek istedik. Çok güzel bir ortam oluştu. Eskiden nikahlarda gençlere tavsiyelerde bulunulurdu ama şimdi pek olmuyor. Ben biraz olsun tavsiyede bulunmak isterim. Evlilikte hep saygı, sevgi denir. Bunlar önemlidir ama ben güven diyorum. Güven her şeyden önemli. Bununla beraber kültürel uyum, yaklaşım. Bunlar da değerli şeyler. Bu anlamda mutlu, hayırlı bir evlilik diliyorum” ifadelerini kullandı.


Nikah cüzdanını anneler verdi

Genç çiftin nikah cüzdanını ise anneler Songül Oral ve Gönül Geygel verdi. İki ailenin beraberliğinin kuşaklar boyunca sürmesi temennisinde bulunan anneler de çocukları için bir ömür mutluluk temennisinde bulundu.


Aileler çok mutlu

Düğün sonrası konuşan Ali Oral – Songül Oral ve Ayhan Geygel-Gönül Geygel ise çocukları için mutlu olduklarını ifade etti. Çocuklarına bir ömür boyu mutluluklar dileyen aile, “Her zaman mutlu olsunlar, birliktelikleri daim olsun. Bizler anne ve babalar olarak her zaman yanlarında olacağız” şeklinde konuştu. YAKUP TEZCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.