Orhan Çerkez’le Çekmeköy’de değişim zamanı!

Orhan Çerkez’le Çekmeköy’de değişim zamanı!
Çekmeköy’e hizmette tam yol ileri sloganı ile ilçede çalmadık kapı bırakmayan CHP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez, “değişim için geliyoruz” diyerek seçmenlere sesleniyor.

CHP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez, 31 Mart seçimleri öncesinde vatandaşlarla buluşmayı sürdürüyor. Çerkez, “15 yıldır Çekmeköy’ü yönetenlerin söyleyecek sözü bitmiştir” diyerek Çekmeköy’e değişim vadediyor.

Seçim gezileri kapsamında dernek temsilcileri, komşuları, esnaf ve öğrencilerle sık sık bir araya gelen Orhan Çerkez, ilçenin sorunlarını gidermeye yönelik projelerini vatandaşlarla paylaşıyor.

gjytfudwaaa8vsg.jpeg

Üreticiden alıp öğrenciye…

Taşdelen’de gençlerle bir araya gelen Çerkez, seçimi kazandıkları takdirde ilçede hayata geçirecekleri projeleri anlattı. Gençleri de unutmayan Başkan adayı, Çekmeköy’de yaşayan fındık üreticisi vatandaşların fındıklarını satın alıp öğrencilere ücretsiz bir şekilde dağıtacaklarını duyurdu. TMO’nun belirlediği fiyatın üzerinden satın alım yapılacağını da belirten Çerkez şunları söyledi: “Değerli komşularım, Çekmeköy’de yaşamını sürdüren Ordu, Giresun, Zonguldak ve Samsun’un da aralarında bulunduğu illere mensup yurttaşlarımızın memleketlerinde ürettiği fındıkları TMO’nun belirlediği fiyatın üstünde bir bedelle satın alıp, okullarda eğitim gören öğrencilerimize dağıtacağım. Sözüm söz. Siz Çerkez Başkana güvenin. Güveninizi boşa çıkartmayacağım.”

gj0faumwsaae-wu.jpeg

Her mahalleye kreş, aşevi, emekli ve taziye evi!

Çekmeköy’de Aydınlık Mahallesi’nde ikamet eden komşuları ile bir araya gelen Orhan Çerkez, her mahalleye kreş, emekli evi, aşevi ve taziye evi sözü verdi. “Değişim için son günler” diyen Çerkez, “15 yıldır bu ilçeyi yönetenlerin söyleyecek sözü yoktur. Çekmeköy’de değişim istediğinizi biliyorum. Son 2 gün. Pazar günü sandıklara sahip çıkarsak hep birlikte seçimi alıyoruz.” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

gjymzhfxgaew8v7.jpeg

“Korkunun ecele faydası yok”

Geçtiğimiz gün Ordu ili Mesudiye ilçesi İstanbul Çekmeköy Üçyollular Derneği mensupları ile bir araya gelen CHP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez, dernek mensuplarına destekleri için teşekkürlerini sundu. Çekmeköy’ü yönetenlerde panik havası yaşandığını belirten Çerkez; “Seçime sayılı günler kala 15 yıldır Çekmeköy’ü yönetenlerde bir panik, bir “Çamur At, İzi Kalsın” anlayışı görüyorum. Korkunun ecele faydası yok. Allah’ın izniyle sizi 31 Mart akşamı gönderiyoruz.” diye konuştu.

gjx8d-8wiaek1jq.jpeg

gjxjtozxcaaza1c.jpeg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.