Orjinal yedek parça için bize gelin!

Orjinal yedek parça için bize gelin!
Uzun yıllardır Mimarsinan'da hizmet veren Anıl Oto Yedek Parça Tamir ve Bakım Servisi, BMS Otomotiv adı altında 2'inci şubesini de açtı. Anıl Oto ve BMS Oto olarak orijinal yedek parçanın doğru adresinin kendileri olduğunu anlatan Mehmet Ülker, “Vatandaş bize gelsin, garantili bir şekilde ürününü alsın. Öbür türlü birçok yerde yan sanayi ürünler satılıyor” dedi

Mimarsinan'da Anıl Oto Yedek Parça Tamir ve Bakım Servisi olarak hizmet veren firmanın sahibi Mehmet Ülker, Damga'ya konuştu. 25 senedir bu işi yaptıklarını anlatan Ülker, ikinci şubelerini de BMS Oto adı altında E-5 üzerinde açıklarını söyledi. 25 yıldır vatandaşlara sağlıklı ve güvenilir hizmet vermenin mutluluğunu yaşadıklarını anlatan Ülker, “Hem yedek parça satıyoruz hem de acil bir durumda oto tamir hizmeti veriyoruz. Burası araç muayene istasyonuna da yakın. Her türlü yardımı gösterip, gerekeni yapıyoruz. Ön muayene hizmeti veriyoruz. Aynı gün aracı çıkartabiliyoruz” dedi.


Dövizin yükselişi bizi de vurdu

Dolar ve Euro'nun artmasının kendilerini de ciddi anlamda etkilediğini anlatan Ülker, “Doların yükselişi bizi de etkiliyor. Çünkü parçaların hepsi yurtdışından ithal. Bütün parçalar yurtdışından geliyor. Sonuçta fabrikası burada olduğu halde ürünler yurtdışından geldiği için kurun yükselişi bizim zararımıza. Maalesef kurun yükselmesi nedeniyle zordayız. Bütün parçalara yüzde 40 zam geldi. Bundan dolayı rahatsısız. Eskisi gibi parçaları temin edemiyoruz hatta parçası olan kişi vermek istemiyor. Şu anda motor malzemelerinde çok sıkıntı yaşıyoruz. Hiçbir şey yok. Ülkemize iç piyasaya parça vermiyorlar” dedi.

bms otomotiv


Parçaların çoğu yan sanayi

Bu zamanda yedek parçanın gerçeğini bulmanın zor olduğunu da anlatan Ülker vatandaşları uyardı. Ülker, “Yedek parça tedarikinde internetten ziyade resmi yerlere gidilmeli. Dükkanı, adresi belli olan kişiden parçanın alınması garanti açısından rahatlık açısından daha iyidir. Sanayi bölgesi gene öyle. Yedek parçanın orijinal olup olmadığını anlamak çok zor. Piyasada yedek parça üreten birçok yan sanayi var. Bu işi yapmayan birinin bunu idrak etmesi gerçekten zor. Bunu satan veya takan ustaların insafına kalmış bir iş” diye konuştu. Yedek parça için en güvenilir adresin kendileri olduğunu da kaydeden Ülker, “Müştelerimize yedek parça konusunda en iyi hizmeti veriyoruz. Sorunsuz, garantili malzeme almak istiyorlarsa Anıl Oto'ya gelsinler” dedi.

 

ÖZEL HABER: BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.