Otizmli mucize çocuk Kaan sünnet oldu!

Otizmli mucize çocuk Kaan sünnet oldu!
Kamuoyunda Bulut Kaan’ın annesi olarak tanınan Ayça Alemdar oğlu Kaan’ın sünnet düğününü gerçekleştirdi.

İzmir Güzelbahçe’de gerçekleştirilen sünnet düğünü Kaan’ın salona Mehtermarşı girişi ile başladı.

Anne Ayça Alemdar ise duygularını şöyle getirdi; “Bundan üç yıl önce yeni tanı aldığında Kaan ile birlikte bir sünnet düğününe gitmiştik akrabamızın. Çok ağlamıştım oğlumun hiçbir zaman sünnet düğünü yada düğünü olamayacak diye günlerce kendimi heba ettim. Sonra öğretmenlerimiz sayesinde sünnet düğünü yapmaya karar verdik. Fakat Kaan kıyafetleri giymemek için oldukça direndi neyse ki Pınar ve Zeynep öğretmeni sayesinde bu işin de üstesinden geldik. Hatta Zeybek dansı için bile çalıştık. Şükür ki bu hayalimiz gerçek oldu“ diye konuştu.


“Bir hayali hep birlikte gerçek ettik”

Hayallere engel olmadığını belirten Alemdar, “Ben otizmli bir evlada sahip anneyim, her günüm onunla geçiyor ben hayatımı oğluma adadım. Tüm zamanlarda beraber gülüyor beraber ağlıyoruz. Bu düğün benim hayalimdi ve artık düşünmüyorum çünkü oğlum için güzel bir düğün yaptık ben burdan bütün katılımcılara beni yanlız bırakmayan aileme dostlarıma, Kaan’ın öğretmenlerine ve yüzlerce km yol kat ederek İstanbul’dan aramıza katılan Samyeli Engelsiz Yaşam Derneği başkanı Bahattin Demir’e çok teşekkür ederim. Kendisi ilk haberi aldığında kirvesi olacağını söylediğinde çok mutlu olmuştum ve sözünü tuttu oğlumu bir an olsun yanlız bırakmadı. Böyle güzel kalpli insanların hala var olduğunu bilmek umut verici. Rabbim böyle insanların sayısını arttırsın inşallah. Bu anlamlı günde bizi yanlız bırakmayan herkese minnettarım.”diye konuştu.

bahattin demir
 


Bahattin Demir, Mucize çocuk Kaan’nın kirvesi oldu!

Samyeli Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Bahattin Demir, “ Bulut Kaan’a kirve olmak benim için büyük bir onurdu. Özel çocuklar her daim hassas noktamızdır. Onu bir parça mutlu edebildiksek ne büyük şeref.” diye konuştu. Sünnet düğüne halaylar zeybekler eşliğinde devam edip hediyeleşme ile son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.