Otobüste fotoğraflı taciz!

Otobüste fotoğraflı taciz!
Bu sabah saatlerinde otobüsle yolculuk eden bir kadın, fotoğrafının çekildiğini görünce sinir krizi geçirdi. Otobüstekilerin de müdahalede bulunduğu olayda telefonuna el konulan vatandaşın çektiği kareler ortaya çıktı.

Fotoğraf makinesiyle tacizlere bir yenisi daha eklendi. Bu sabah saatlerinde 16M hattındaki bir otobüsle yolculuk eden kadın, bu esnada yan koltukta oturan diğer yolcu tarafından görüntülendiğini gördü. Otobüs durduruldu ve araç içindeki vatandaşlar da duruma müdahil olarak şahsın telefonuna el koyarak fotoğraflara göz attı. Bu sırada herhangi bir kare çekmediğini defalara söyleyen şahıs "Özür dilerim, 2 çocuk babasıyım, mühendisim" dedi ancak telefonunda kadına ait fotoğraflar bulundu. İhbar üzerine gelen polisler şahsı alarak karakola götürdü.


Fotoğrafımı çekmek ne demek?

Şahsın serzenişleri ve kendisini aklama çabasına girmesi üzerine kadın sinirlenerek "Benim fotoğrafımı çekmek ne demek?" diye bağırdı. Sinir krizi geçiren kadına otobüsteki yolcular da destek verdi. O anlar kamera ile görüntülendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.