Otomobil takla attı: Sürücüler yardımına koştu

Otomobil takla attı: Sürücüler yardımına koştu
Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil takla atarak yol kenarındaki ağaçlık alana savruldu. Polis ekipleri kaza yeri ve çevresinde güvenlik önlemleri alırken yaralı kadın ambulansla en yakın hastaneye kaldırıldı.

Arnavutköy'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil takla atarak yol kenarındaki ağaçlık alana savruldu. Takla atan otomobilin camından fırlayan sürücü Sevilay Y. yaralanarak en yakındaki hastaneye kaldırıldı.

Kaza, saat 14.30 sıralarında Arnavutköy Eski Edirne Asfaltı Caddesi'nde meydana geldi. 34 TP 3551 plakalı aracıyla seyir halinde olan hostes Sevilay Y. Orman İşletme Müdürlüğü mevkiine geldiğinde direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yolda savrulmaya başlayan araç takla atarak yol kenarındaki ağaçların olduğu alana sürüklendi. Şoför koltuğundaki Sevilay Y. ise otomobilin camından dışarı fırladı.

Trafikteki diğer sürücüler, yaralıya yardıma koştu. Aracının yaklaşık 20 metre yakınında bulunan kadına ilk müdahale olay yerindeki vatandaşlar tarafından yapıldı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri kaza yeri ve çevresinde güvenlik önlemleri alırken yaralı kadın ambulansla en yakın hastaneye kaldırıldı.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.