Otomobilin yayaya çarptığı anlar saniye saniye görüntülendi

Otomobilin yayaya çarptığı anlar saniye saniye görüntülendi
Otomobil, yolun birleşme noktasında başka bir otomobille çarpıştıktan sonra yol kenarında yürüyen yayaya çarptı. Kaza, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası ile saniye saniye kaydedildi.

Avcılar'da sokakta seyir halindeki otomobil, yolun birleşme noktasında başka bir otomobille çarpıştıktan sonra yol kenarında yürüyen Bahadır Yılmaz'a (32) çarptı. Yaralı Yılmaz hastaneye kaldırılırken, kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, 22 Şubat Perşembe günü Tahtakale Mahallesi'nde meydana geldi. Sokakta ilerlerken, yolun birleşme noktasına kontrolsüz şekilde giren Özgür Özgün'ün kullandığı 34 GCC 217 plakalı otomobil, 34 ECB 547 plakalı otomobile çarptı. Kazanın etkisiyle sürüklenen otomobil arkadaşı ile Hidiv Sokak'ta yürüyen Bahadır Yılmaz'a (32) çarptı. Kısa süre önce Çankırı'dan İstanbul'a gelen ve Tahtakale'deki bir vakıf okulunun yemekhanesinde çalıştığı öğrenilen Yılmaz, çarpmanın etkisi ile düşerek başından yaralandı. Yaralı, Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası ile saniye saniye kaydedildi. Bahadır Yılmaz, kendisine çarparak yaralanmasına neden olan sürücüden şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediliyor.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.