Ovalıoğlu mazbatasını aldı

Ovalıoğlu mazbatasını aldı
31 Mart seçimlerinde halkın desteğini alarak Bakırköy Belediye Başkanı seçilen Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu ve 27 meclis üyesi, mazbatalarını aldı.

Başkan Ovalıoğlu, yeni dönemde birlikte çalışacağı meclis üyelerini tek tek tebrik ederek “Birlikte yöneteceğiz” dedi.

İlçe Seçim Kurulu Başkanı Tülay Öztürk’ten mazbatalarını alarak tüm meclis üyeleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Ovalıoğlu, İlçe Başkanı Gizem Başaran Arslan ve yönetimine de emekleri için teşekkür etti.

Seçim Kurulunun ardından Özgürlük Meydanı’nda partilileriyle buluşan Bakırköy Belediye Başkanı Ovalığolu, İstiklal marşı okunarak başladıkları kısa törende önce Atatürk Anıtı’na başkanlık çelengi bıraktı.

Meydanda yaptığı kısa konuşmada, emeği geçen tüm ilçe örgütüne, parti gönüllülerine ve Bakırköylülere teşekkür eden Ovalıoğlu, “Sağolun, varolun, bundan sonra da hep yanımda olun” dedi.

Cumhuriyet tarihinde yerel seçimlerde kadınlara seçme ve seçilme hakkı verilişinin yıldönümüne rastlayan bir günde mazbata almış olmanın da ayrı bir önemi olduğunu vurgulayan Bakırköy Belediye Başkanı Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu, “Bu hak bize 1930 yılında verildi. Cumhuriyet tarihinde de Bakırköy’de ilk defa bir başkanı hep beraber seçtik” diyerek, partilerinin mecliste 9 kadın üyesi olduğunu belirtti.
Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Ovalıoğlu, toplam 31 meclis üyesi olan Bakırköy Belediyesi’nde hep birlikte çalışacaklarını söyleyerek, “Verdiğimiz tüm sözleri tutacağız. Bakırköy’ü huzurlu, güvenli ve modern bir kent haline getireceğiz.” ifadeleriyle yarın sabah yapılacak devir teslim töreninden sonra hizmete başlayacaklarını söyledi.

whatsapp-gorsel-2024-04-03-saat-20-22-28-74a12a92.jpg

whatsapp-gorsel-2024-04-03-saat-20-22-27-255de2b0.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.