Oyun parkını işgal eden kaçak otoparka belediyeden müdahale!

Oyun parkını işgal eden kaçak otoparka belediyeden müdahale!
Beyoğlu Belediyesi, kaçak yapılarla mücadele etmeye devam ediyor. Son olarak kent planında oyun parkı olarak görülen bir alana kurulan açık otopark kaldırıldı.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından AK Parti’den CHP’ye geçen Beyoğlu Belediyesi’nde kaçak yapılara ve işgal edilen alanlara yönelik çalışmalar hız kesmiyor. Dün Beyoğlu Belediyesi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ilçede bulunan bir kaçak otoparka mücadele ettiklerini duyurdu.

“Beyoğlu parklarına kavuşacak”

Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney’in de kendi hesabından yeniden yayınladığı videolu paylaşımda, belediye ekiplerinin kaçak otopark olarak işletilen ve kent planında oyun parkı olarak görülen bir alana yaptıkları müdahale yer alıyor. Başkan Güney görüntüleri; “Beyoğlu’nda park alanları amacı dışında kullanılmayacak. Beyoğlu’nun çocukları parklarına kavuşacak.” ifadeleriyle paylaştı.

Kaçak alan işgalden arındırıldı

Beyoğlu’nun Hacıahmet Mahallesi’nde Pir Hüsamettin Sokak’ta bulunan belediyeye ait alanın işgalden arındırıldığı anlara ait görüntüler sosyal medyada şu ifadelerle paylaşıldı:

“Hacıahmet Mahallesi Pir Hüsamettin Sokak’ta bulunan, kullanım hakkı belediyemize ait olan ve kent planlarında çocuk oyun alanı olan alanın kaçak otopark olarak kullanıldığını tespit ettik.

Beyoğlu Belediyesi Fen İşleri ve Park Ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince kaçak otoparka müdahale edip, alanı işgalden arındırdık.

İlgili alan çok kısa süre içerisinde Beyoğluluların hizmetine sunulacaktır.”

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.