Ozan Ceylan: Beylikdüzü için yeniden göreve hazırım!

Ozan Ceylan: Beylikdüzü için yeniden göreve hazırım!
Ozan Ceylan, AK Parti'den Beylikdüzü Belediye Meclis üyeliği için aday adaylığını ilan etti.

AK Parti'den Beylikdüzü Belediye Meclis üyeliği için aday adaylığını ilan eden Ozan Ceylan, “Yıllardır yaşadığım ve sevdalısı olduğum, geçmişte de AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı olarak hizmet ettiğim Beylikdüzü için yeniden göreve hazırım. Meclis üyeliği için çalışmalara başlamış bulunuyorum” dedi

BARIŞ KIŞ- 31 Mart 2024 yerel seçimine aylar kala aday adayları da ortaya çıkmaya devam ediyor. AK Parti'den Beylikdüzü Belediye Meclis üyeliği için aday adaylığını açıklayan Ozan Ceylan da ilçe gündeminde ses getiren isimlerden birisi olmayı başardı. İstanbul doğumlu Ozan Ceylan, çocuk yaşlardan itibaren Karaköy Perşembe pazarı bölgesinde ailesine ait inşaat malzemeleri satış mağazalarında ilk ticari gözlemlerini ve tecrübelerini oluşturmuş bir profil.

Başarılı bir özgeçmişe sahip

Araştırmacı ve öğrenime açık karakteri sayesinde İstanbul’un tarihi yarım adasında esnaflardan ve orada akan yaşamdan bir çok oluşumları gözlemlemiş, deneyimlemiş ve şu an ki tecrübelerinin temellerini atmayı başardı. Aile şirketleri olan Ceylan İnşaat’da şirket CEO’su olarak uzun yıllar hizmet veren Ozan Ceylan, 2019 yılı itibari ile kendi alanlarında ticari hayatını aile şirketinden bağımsız olarak devam ettiriyor. İş hayatını sürdürürken akademik eğitimini Hukuk ve Adalet alanında tamamladı. İkinci bölüm olarak da Anadolu Üniversitesi Radyo ve Televizyon programcılığı bölümüne kaydoldu. Ceylan ayrıca TÜMSİAD ve İSTİAD kuruluşlarında yöneticilik de yapmış bir isim.

Beylikdüzü için varım

Beylikdüzü'nde uzun yıllardır yaşadığını ve AK Parti'de ilçe başkan yardımcılığı yaptığını anımsatan Ozan Ceylan, “Yıllardır yaşadığım ve sevdalısı olduğum, geçmişte de AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı olarak hizmet ettiğim Beylikdüzü için yeniden göreve hazırım. Meclis üyeliği için çalışmalara başlamış bulunuyorum” dedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.