Yeni Birlik Gazetesi
İstanbul
Az bulutlu
24°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Yeni Birlik Gazetesi İstanbul Haberleri Park engeline takılan yol asfaltsız kaldı: 'Burası cezalı gibi'

Park engeline takılan yol asfaltsız kaldı: 'Burası cezalı gibi'

Ekipler caddeyi asfaltlarken, park halindeki aracın bulunduğu alan asfaltsız kaldı. Caddede iş yeri bulunan Harun Çelik, "Sürücüyü çok aradılar. Burası cezalı gibi kaldı." dedi.

İstanbul Haberleri
KAYNAK: DHA

Avcılar'da cadde üzerinde asfalt çalışması yapan belediye ekipleri, park edilen hafif ticari aracın sürücüsüne bir türlü ulaşamadı. Ekipler caddeyi asfaltlarken, park halindeki aracın bulunduğu alan asfaltsız kaldı. Caddede iş yeri bulunan Harun Çelik, "Tam çamurdan, tozdan, topraktan kurtulduk derken dükkanımızın önü vebalı gibi kaldı" dedi.

Yeşilkent Mahallesi Fatih Caddesi'nde asfalt çalışması yapılan yolda park halinde bırakılmış hafif ticari araç nedeniyle belediye ekipleri bir süre bekledi. Asfalt çalışması park edilmiş hafif ticari araç nedeniyle yarıda kaldı. Çalışanlar ve çevredekiler, park halindeki aracın sahibine ulaşmaya çalıştı. Araç sahibinin bulunması için sosyal medyadaki sayfalardan da yardım istendi. Sürücünün adına kayıtlı telefondan da yanıt alınamadı. Görevliler son çare olarak asfalt çalışmasını yaptı; ancak aracın bulunduğu alanı eski halinde bıraktı. Sürücü çalışmalar tamamlandıktan bir süre sonra geldi.

"DÜKKANIMIZIN ÖNÜ VEBALI GİBİ KALDI"

Caddede iş yeri bulunan Harun Çelik, "Sürücüyü çok aradılar. Burası cezalı gibi kaldı. İnşallah yardımcı olacaklar. İlerleyen günlerde gelip asfaltlayacaklar. Çalışma saat 10.00 gibi başladı. Arkadaş saat 17.00 sıralarında gelmiş. Üzgündür herhalde. Uzun süre bu yolun tozu, toprağı ile uğraştık. Tam kurtulduk derken, dükkanımızın önü vebalı gibi kaldı" dedi.

Başka bir iş yeri sahibi Salih Taşdemir ise, "Burada aracın sürücüsünü bulamayınca asfaltlamadan bırakıp gittiler. Gördüğünüz gibi burası cezalı gibi" diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *