Parkta oturan gençlere kurşun yağdırdılar

Parkta oturan gençlere kurşun yağdırdılar
İstanbul Küçükçekmece'deki bir parkta oturan iki gence motosikletli oldukları belirlenen şahıslar tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Gençler yaralanırken polis de saldırganları arama çalışmaları başlattı.

Motosikletli iki kişi Küçükçekmece'de parkta oturan iki genci hedef aldı. Henüz sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı gerçekleşen silahlı saldırı esnasında parkta oturan Eren G. ve Yüksel İ. açılan ateşle yaralandı. Vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla yere düşerken saldırganlar ise saldırı için geldikleri parkta motosikletlerini bıraktı ve olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Motoru bırakıp kaçtılar
Olay yerinde güvenlik önlemi alan polis ekipleri de bölgede bir süre incelemelerde bulundu. Kaçan saldırganların bıraktığı motosiklet incelenmek üzere emniyet otoparkına götürüldü. Olayı anlatan bir genç, "Biz olay yerinde oturuyorduk. Biz ayrıldıktan sonra sesleri duyduk. Kafalarında kast olan iki motorlu silahla ateş etmişler. 4-5 yerinden vurulmuşlar. Vuran kişiler motoru burada bırakıp kaçmışlar. Polisler geldi" dedi.


Polis, kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.