Pazar esnafının pazar yeri sitemi!

Pazar esnafının pazar yeri sitemi!
İstanbul'da pazar esnafı, kapalı pazar alanının ilçe merkezinin uzak noktasına taşınması nedeniyle belediye binası önünde pankart açarak eylem yaptı.

İstanbul Sultangazi ilçesinde korunaklı ve kışın olumsuz şartlarından vatandaşların etkilenmemesi için belediye tarafından kapalı pazar yapılmıştı.

Geçtiğimiz Ocak ayında açılan kapalı pazarın, ilçenin uzak bir noktasına yapılması ve ulaşımın zor olması nedeniyle vatandaşlar ve bölgedeki pazar esnafı da duruma tepki gösterdi.

Kapalı pazarın ulaşım sıkıntısı satışları olumsuz etkiliyor

Sultangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen kapalı pazar alanının, ilçe merkezinden Cebeci mahallesine taşınmasının ardından vatandaşlar ulaşım dolayısıyla pazara gitmemeyi tercih edince, esnafın da işleri sekteye uğradı.

Sultangazi'deki pazar esnafı işlerin olumsuz etkilenmesi ve kapalı pazar yerinin ilçenin uzak bir noktasına yapılmasına tepki gösterirken, bugün belediye binasının önünde eylem yaptılar.


"Pazarlar ekmeğimiz"

Sultangazi'de iş yapan pazar esnafı, belediye binası önünde açtığı pankartlarla belediye başkanına sitem etti. Pazarcıların "Pazarlar ekmeğimiz" diyerek slogan attı.

Pazarcı esnafı bir süre sonra eylemini olaysız olarak sonlandırırken, pazar yeri ile ilgili sorunun çözüme ulaşmasını istiyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.