Pazarı gezdi moral buldu

CHP Çatalca Belediye Başkan Adayı Erhan Güzel ve bir grup partili Peşembe Pazarı'nda yurttaşlarla ve esnafla buluştu.

CHP Çatalca Belediye Başkan Adayı Erhan Güzel ve bir grup partili Peşembe Pazarı'nda yurttaşlarla ve esnafla buluştu. Güzel "Perşembe Pazarımızda esnaf ve hemşerilerimiz ile kucaklaştık. Hemşehrilerimizin samimi desteklerini ve bize karşı olan inançlarını hissetmekten son derece mutluyum" dedi.

OKTAY APAYDIN

CHP Çatalca Belediye Başkan adayı Erhan Güzel, bir pazar tezgahının başına geçerek kısa bir süre yurttaşlara mal satıp pazarcılık da yaptı. Pazarcı esnafı ve yurttaşların büyük ilgisini çeken Güzel, "İlçemizin ve mahallelerimizin sorunlarına hakimiz. Hemşerilerimizin sesi olmak için çıktığımız bu yolda, ilk hedefimiz Çatalca'da yaşayan her bireyin bizden beklentilerini karşılamak olacak" diye konuştu. Güzel, pazarcılarla sohnet ederken, "Pazarımızın, kapalı pazar yerinden açık pazar yerine taşınmasından hem esnafımız hem de hemşerilerimiz şikayetçi. Pazarımız ile ilgili tüm sorunları biliyoruz. Çatalca tarihinin en çalışkan başkanı olma iddiasıyla göreve başlayacak biri olarak başta bu sorun olmak üzere Çatalca'mızın tüm sorunlarını çözmeye geliyorum” şeklinde konuştu

Çözüm için geliyoruz

Çatalca'nın geçmşine değinen Erhan Güzel, “Pazara üç-beş senedir gelen esnaf hep böyle kurulduğunu sanıyorlar. Oysa eskiler abilerimiz ablalarımız çok çok iyi bilir ki bu bölgenin en büyük kapalı pazarı Çatalca stadı yanında idi” dedi. Sorunları çözmeye geldiklerini kaydeden Güzel, "Sorun yaratmayan, olan sorunları da ortak akılla çözen bir yöneticilik anlayışıyla göreve geliyoruz” dedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.