Polisten kaçan şüpheli trafiği birbirine kattı!

Polisten kaçan şüpheli trafiği birbirine kattı!
Beyoğlu'nda polisten araçla kaçarken hurdacıya çarparak duran şüpheli yakalandı. Bir baba ve kucağındaki çocuğun da kılpayı kurtulduğu olaya dair görüntüler bir dükkanın kamerası tarafından anbean kaydedildi.

Beyoğlu Dolapdere Caddesi'nde dün öğle saatlerinde yapılan asayiş denetiminde  'Yunuslar' ismi verilen motorize ekip bir şüpheliyi durdurmak istedi ancak sürücü buna uymadı. Aracıyla kaçmaya başlayan şüphelinin peşinden giden ekipler, otomobili kovalamaya başladı. Yolun kesildiğini gören şüpheli, kaçışı sırasında el arabasıyla hurda toplayan yaşlı adama çarparak 50 metre savrulduktan sonra durabildi. Otomobilin kaza yapmasıyla polis ekipleri şüpheliyi etkisiz hale getirerek gözaltına aldı. Kazada yaralı olarak ele geçirilen şüpheli, çarptığı yaşlı adamla birlikte aynı ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Son anda kurtuldu!
Şüphelinin kaçışı sırasında çocuğuyla yoldan geçen bir babanın da kaza yapan otomobilin altında kalmaktan son anda kurtulduğu kameralara yansıdı. Görüntülerde hızla üzerine gelen otomobili fark eden baba, kucağındaki kızını korumak için kendini hızla kaldırıma attı. Neye uğradığını şaşıran baba, bir süre olanları anlamaya çalışırken daha sonra kızı ile beraber olay yerinden uzaklaştı.

Kamera kaydetti
'Dur ihtarına' uymayan şüphelinin kaçışı güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye kaydedildi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde şüphelinin otomobiliyle önce yol kenarında bulunan hurdacıya çarptığı ve ardından savrulduğu görülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.