Recep Erol: Biz varken rakip kim önemli değil!

Recep Erol: Biz varken rakip kim önemli değil!
AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, ilçede gerçekleştirdiği seçim çalışmaları sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.

CHP'nin Büyükçekmece'deki adayının kim olacağına ilişkin sorulara yanıt veren Erol, “Rakip adayın kim olduğu önemli değil. Yanımda gençlik ve kadın kolları başkanlarımızla, halkımız var. Biz burada iken rakip kim hiç fark etmez” dedi

AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, ilçede gerçekleştirdiği seçim çalışmaları sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erol, “Sabahtan beri soğuk bir hava var. Buna rağmen benimle çalışan herkese teşekkür ediyorum. Önce Muratçeşme Pazarı'na gittik sonra Büyükçekmece merkeze geldik. Büyükçekmece'de dönüşümü ve değişimi isteyen bir halkımız var. Biz Büyükçekmece'nin çocuğuyuz. Büyükçekmece halkının isteklerini yerine getirmek için buradayız. Büyükçekmece için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Murat Kurum bize güç verir

AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum için de konuşan Erol, “Sayın Murat Kurum başkanımız, eski bakanımız. Kendisi şimdide de adayımız. Çevre ve dönüşüm konusunda uzman bir ekiple çalışıyor. Büyükçekmece'nin de bu ekibe ihtiyacı var. Hem kazandığımız İBB ile beraber hem de Büyükçekmece Belediyesi olarak riskli binaları inşallah dönüştüreceğiz. Büyükçekmece'nin ulaşımını ve trafiğini de konuştuk. Büyükçekmece'nin sahilini, peyzajını konuştuk. Göl havzasını değiştirerek, oranın halka kullanıma açılmasını konuştuk. Büyükçekmece halkının desteğini bekliyoruz” diye konuştu.

Büyükçekmece güzelleşecek

Büyükçekmece'nin kendileriyle birlikte daha güzel bir kent olacağını vurgulayan Erol, “1 Nisan'dan sonra da Büyükçekmece'ye kendi gücümüzle hizmeti getireceğiz. Büyükçekmece'de şu an betondan ibaret bir yapılaşma var ama biz bunları halkın istediği şekilde dönüştürerek yeşilleştirip, güzelleştireceğiz.” dedi.

Cumhurbaşkanı ne söyledi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisinin adaylığını duyurduğu gün, kulağına eğilerek bir şeyler söylediğini hatırlatan gazetecilere konu hakkında bilgi de veren Erol, “Sayın Cumhurbaşkanımız her ilçemizi çok iyi biliyor. Büyükçekmece ile de ilgili bize bazı şeyler söyledi. Biz Büyükçekmece'de gereken her şeyi sonuna kadar yapacağız. Ondan hiç şüpheniz olmasın” diye konuştu.

Biz buradayız!

Büyükçekmece'de rakibinin kim olacağı henüz belli olmayan Erol, CHP'nin adayının kim olabileceği yönündeki soruya da şöyle yanıt verdi; “Biz sahadayız, arazideyiz. Sadece seçim zamanı değil hep sahadayız. Kadın kolları, gençlik kolları başkanımız yanımızda. Bizim için rakip aday kim olursa olsun bu topluluk arkamda olduğu sürece hiçbir şey fark etmez. Biz burada iken rakip kim inanın fark etmez”

İlgili Haberler

Kaynak:DAMGA GAZETESİ - BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.