Recep Erol: Mutluluk sadece tabelada kalmayacak!

Recep Erol: Mutluluk sadece tabelada kalmayacak!
AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, toplu sünnet töreni kapsamında Orkide Düğün Davet Salonu'nda vatandaşlara seslendi. Erol, “Mutluluk şehri dediğimiz Büyükçekmece'de mutluluk sadece tabelada kalmayacak." dedi.

BARIŞ KIŞ- AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, AK Parti Büyükçekmece İlçe Teşkilatı'nın organize ettiği toplu sünnet törenine katıldı. Orkide Düğün Davet Salonu'nda konuşan Recep Erol, Büyükçekmece'de çocuklar için önemli çalışmalar yapacaklarını söyledi. Erol, “Yavrularımız için her bir mahallemize kreş yapacağız. Çocuklarımız için sabahçı, öğleci değil tekli eğitim sistemine geçeceğiz. Yavrularımızın kalabalık değil 20 kişilik sınıflarda eğitim alabileceği okullar inşa edeceğiz. Çocuklarımızın sınavlara hazırlanırken ücretsiz kurslardan faydalanmasını sağlayacağız” diye konuştu.

"Büyükçekmece birçok konuda eksik"

Büyükçekmece'nin birçok konuda eksik kaldığını anlatan Recep Erol, “Kütüphaneler, Halk Evleri ve Bilgi Evleri açacağız. Çocuklarımız buralara giderek eğitim alacak. Bunlar bugüne kadar hiç düşünülmemiş. Büyükçekmece'miz kültür merkezi, dershane ve eğitim kurumları noktasında çok zayıf kalmış. Biz bunların hepsini onaracağız. Gençlerimiz için yine kapalı spor merkezlerimiz yok. Ama bunlar bizim olmazsa olmazımız. Hepsini inşa edeceğiz. Mutluluğun şehri dediğimiz Büyükçekmece'de çocuklarımız da mutlu olacak. Mutluluk sadece tabelalarda yazmayacak, gerçekte de olacak. Bugün burada bu güzel yavrularımızın sünnetine tanıklık ettik yarın da umarım düğünlerine tanıklık edeceğiz” dedi.

w.jpg

"Her mahallemiz hizmet alacak"

Büyükçekmece'nin her mahallesinde AK Parti ile birlikte hizmet yapılacağını söyleyen Recep Erol, “Tepecik'te düğün salonu yapacağız, Muratçeşme'de kapalı pazar yeri ve otoparklar yapacağız. Her mahalle için düşündüğümüz bu projeleri hayata geçirerek vatandaşlarımıza hizmet etmek bizim yegane arzumuzdur. Bugün burada olan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Kaynak:BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.