Rumeli Üniversitesi 727 genci mezun etti

Rumeli Üniversitesi 727 genci mezun etti
Silivri'de 2016-2017 eğitim-öğretim yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren tek üniversite konumundaki İstanbul Rumeli Üniversitesi, dördüncü yılının mezunlarını hayata uğurladı

İstanbul Rumeli Üniversitesi 2020-2021 yılı mezunlarını 16 Eylül 2021 Perşembe günü Mehmet Malcı Yerleşkesi'nde düzenlenen törenle uğurladı. Rumeli Üniversite Mütevelli Heyet Başkanı Hüseyin Balcı ve Balcı Ailesi ile Rektör Prof. Dr. Tamer Dodurka'nın evsahipliği yaptığı mezuniyet törenine; öğrenci ve aileleri, eğitim kadrosu, Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, Emniyet Müdürü Cemil Erim, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, CHP İlçe Başkanı Berker Esen, İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Refik Bek, İstanbul Gazeteciler Derneği (İGD) Başkanı Mehmet Mert, Ülkü Ocakları Başkanları Erhan Özkök ve Özgür Bedel, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Şoförler Odası Başkanı Recep Akıncı, Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Şaban Erdan, Amatör Kulüpler Başkanı Ali Tonta, Silivri Güreş Ağası Çetin Ceylan ve çok sayıda isim katıldı. Törende bölüm birincileri eğitim yaşantıları ve mezuniyet hislerini paylaşırken, Rektör Dodurka da gençlere hayatla ilgili mesajlar veren bir konuşma yaptı.


Yolunuz açık olsun Rumeliler

Rektör Dodurka, gençlerin mezuniyetine tanıklık etmekten dolayı büyük bir gurur ve mutluluk yaşadıklarını belirterek, “Her birinizin yolu açık olsun. Çoğunuzun çok başarılı olacağına ve üniversitemizi gururla temsil edeceğinize hiçbir şüphemiz yok. Şimdi daha zor bir okula adım atıyorsunuz. Hayat okulunda fakültede karşılaştığınız zorluklardan çok daha zorları ile karşılaşacaksınız. Okulunuzu, fakültenizi ve hocalarınızı asla unutmayın. Sizler, keplerinizi attıktan sonra bizleri temsil edeceksiniz. Sizlerle bir arada olmak gerçekten çok güzel. Bu törende en büyük teşekkürüm ise sizleri bu günlere getiren ailelerinizedir, arkadaşlarınızadır, dostlarınızadır. Atatürk ilkeleri ve bilim ışığınız olsun. Hepinizin yolu açık olsun” ifadelerini kullandı.



Gurur yaşadık

Mezuniyet sevinci yaşayan gençler de büyük mutluluk yaşarken, “Bu bizim için tarihi bir an. Bu üniversitede çok güzel günler geçirdik. Çok güzel anılar biriktirdik. Her zaman Rumeli Üniversitesi mezunu olmanın gururunu yaşayacağız” şeklinde konuştu.

nazlıcan mert


İstanbul Rumeli büyük bir aile

Mezuniyet sevinci yaşayan bir başka öğrenci de, Öğrenim hayatımızın önemli bir kısmını dünyada hala etkisini sürdüren pandemi nedeniyle hocalarımızdan ve fakültemizden uzakta tamamlamış olsak da bir kez daha görüyoruz ki İstanbul Rumeli Üniversitesi büyük bir aile ve bu ailenin üstesinden gelemeyeceği hiçbir zorluk yok” dedi.

rumeli üniversitesi

rumeli üniversitesi
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.