Rüya gibi bir düğünle evlendiler

Rüya gibi bir düğünle evlendiler
Helin Rojda İlaldı ve Ayberk Gürbüz, muhteşem bir düğünle dünya evine girdi. Genç çiftin nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu kıydı.

Harput Şirketler Grubu Onursal Başkanı Elazığ’lı Celal İlaldı’ nın kızı Av.Helin Rojda İlaldı, UGC Uğur Gürbüz Civata A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Gürbüz’ün oğlu Ayberk Gürbüz ile dünya evine girdi. Geçtiğimiz Cumartesi gecesi görkemli bir organizasyonla Four Seasons İstanbul At The Bosphorus Hotelinde gerçekleşen düğüne çok sayıda davetli katıldı. İş, sanat ve siyaset camiasının önemli isimlerinden oluşan davetlileri gelin ve damadın aileleri kapıda karşıladı.

 


Nikahı İmamoğlu kıydı

İlaldı ve Gürbüz ailelerinin çok sayıda davetlileri arasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’da vardı.Genç çiftin nikahını da kıyan Başkan İmamoğlu, "Çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diliyorum" dedi. Helin Roja İlaldı ve Ayberk Gürbüzün nikah şahitliklerini ise iş insanları Mehmet Yıldırım, Ahmet Araç, Tufan Kaya ve CHP 26. Milletvekili Ali Özcan oldu. Türk Halk Müziği sanatçısı Pınar Aydınlar ve Pop Müziğinin sevilen seslerinden Berkay’ın sahne performansıyla davetliler gecenin geç saatlerine kadar doyasıya eğlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.