Sabah saatlerinde metro arızası vatandaşları çileden çıkardı!

Sabah saatlerinde metro arızası vatandaşları çileden çıkardı!
İstanbul'da haftanın ilk iş günü olması ve sabah saatlerinde vatandaşların işe, okula gitme telaşına metro arızası engel oldu.

Megakentte bu sabah saatlerinde M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı Metro hattının teknik arızası nedeniyle sefer yapamaması vatandaşlara zor anlar yaşattı. Vatandaşların işe ya da okula gitmek için dışarı çıktığı saatlerde metronun arızalanması tepkilere neden olurken Esenler Davutpaşa metro istasyonu önünde ise kalabalık oluştu.

Metro arızası vatandaşları çileden çıkardı

M1A metro hattının sabah saatlerinde arızalanması vatandaşların mağdur olmasına neden olurken, metro kullanmak isteyenler ise saatlerce beklediklerini iddia ederek adeta çileden çıktı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerine bağlı Metro İstanbul'dan ise arıza ile ilgili yazılı açıklama geldi.

Mağdur olan vatandaşlara ücretsiz ulaşım

Metro İstanbul tarafından X hesabı üzerinden yapılan açıklamaya göre; "M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı Metro Hattımızda teknik bir arıza nedeniyle seferlerimiz Yenikapı-Davutpaşa ve Bakırköy- Atatürk Havalimanı istasyonları arasında yapılmaktadır." ifadeleri kullanıldı. Bu açıklamaya ek olarak sefer yapılamayan Davutpaşa-Bakırköy istasyonları arasında ücretsiz İETT otobüsleri ile vatandaşlara hizmet verileceği duyuruldu.

1128376-601060167.jpeg

Seferler normal döndü!

Metro İstanbul'un yaptığı duyuruya göre M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı Metro hattındaki arızanın onarıldığı ve seferlerin normale döndüğü duyuruldu.

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.