Sağlıkçılara aşure ikramı

Sağlıkçılara aşure ikramı
Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, koronavirüs ile mücadelenin başkahramanları olan sağlık çalışanlarına ve vatandaşlara aşure ikramında bulundu

Bayrampaşa Belediyesi tarafından Muharrem ayı dolayısıyla sağlık çalışanları ve vatandaşlar için aşure hazırlandı. Özenle hazırlanan aşureler ilçede görev yapan sağlık çalışanlarına ve vatandaşlara Başkan Atila Aydıner tarafından ikram edildi. Aşure ikramı, cuma namazı sonrası, Hoca Hayri Efendi Merkez Camii önünde vatandaşlara, Bayrampaşa Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’nde de sağlık çalışanlarına yapıldı. İlçe genelinde ise belediye ekiplerince toplam 15 bin kâse aşure dağıtıldı.

Zor bir süreçten geçiyoruz
Her yıl Muharrem ayında vatandaşlara aşure ikram ettiklerini belirten Başkan Aydıner “Koronavirüsten dolayı tüm dünya ile birlikte ilçemiz ve ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Bu süreçte en çok zorlananlar ise hiç şüphesiz sağlık çalışanlarımız oluyor. Büyük bir özveriyle canları pahasına görev yapan sağlık çalışanlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Bizler de bu yıl ilk aşuremizi sağlık çalışanlarımız ile paylaşmak istedik, ardından da vatandaşlarımıza aşure ikramında bulunduk. İçinde bulunduğumuz mübarek Muharrem ayının ülkemizin virüsten kurtulmasına vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.