Saha ekiplerine teşekkür etti
Koronavirüs salgınına karşı günlerdir yoğun bir dezenfeksiyon çalışması yürüten Veteriner İşleri Müdürlüğü personeliyle bir araya gelen Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, özverili çalışmalarından dolayı saha ekiplerine teşekkür etti
İstanbul Haberleri 23.03.2020, 07:47 Burak ZİHNİ

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs’e karşı amansız bir mücadele yürüten Esenyurt Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleriyle bir araya geldi. Salgının Çin sınırlarını dışına çıkmadığı dönemde dezenfeksiyon işlemlerine başlayan Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki okulları ve ibadethaneleri tek tek dezenfekte etmişti. Virüsün İran ve Avrupa’da görülmesinin ardından ekip sayısını artıran Veteriner İşleri Müdürlüğü, kamu binaları başta olmak üzere toplu taşıma araçları, taksiler, pazar yerleri ve işyerlerinde yoğun bir şekilde yaptığı dezenfeksiyon işlemine aynı sıklıkla sürdürüyor.
Dayanışma ile aşacağız
ESENYURT'TA HİJYEN İSTASYONLARI KURULDU
Esenyurt Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, Koronavirüs tedbirleri kapsamında hijyen istasyonu kurdu. Minibüs ve toplu taşıma araçlarının yanı sıra tüm kamu araçları hijyen istasyonuna gelerek beklemeden araçlarını dezenfekte ettirebilecek. Esenyurt Belediyesi ekipleri Koronavirüs salgını nedeniyle çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçedeki kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra toplu ulaşım araçları da dezenfekte ediliyor. Bu kapsam da hijyen istasyonları kuruldu. Sürücüler hijyen istasyonlarına gelerek beklemeden araçlarını dezenfekte ettirebilecek. Sürücüler hijyen istasyonlarından memnuniyetini dile getirirken dezenfekte çalışmaları aralıksız devam edecek.