Sahada olmanız gerekiyor

Sahada olmanız gerekiyor
Türkiye Değişim Partisi Beylikdüzü ilçe kongresi gerçekleşti. Alev Keser yeniden ilçe başkanlığına seçilirken İl Başkanı Yusuf Polat, "TDP'de siyaset yapmak zordur. Başka partilere benzemez. Aktif olmanız gerekiyor. Sahada olmanız gerekiyor. Sokakta olmanız gerekiyor" dedi

Türkiye Değişim Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanlığı kongresini gerçekleştirdi. Parti binasında yapılan kongrede mevcut Başkan Alev Keser yeniden başkan seçildi. Kongre öncesi açıklamalarda bulunan Keser, "Çok heyecanlıyım. Beylikdüzü'nde birçok şeyi değiştirebileceğimize inanıyorum. Bundan dolayı çok çalışıyorum. Beni bu onurlu göreve layık görürseniz çok mutlu olurum. Partimizi en iyi şekilde temsil edeceğime söz veriyorum. Atanmış bir ilçe başkanıydım. Eğer bugün seçlirsem seçilmiş bir ilçe başkanı olacağım. Beni seçin diyorum" dedi.

Güzel işler yapacağız

Türkiye Değişim Partisi İstanbul İl Başkanı Yusuf Polat da "Beylikdüzü ilçe kongremize hoş geldiniz. Alev başkanımız ilk atamasını yaptığımız ilçe başkanlarımızdan biridir. Bundan sonra da çok güzel işler yapacağız. Türkiye Değişim Partisi'nde siyaset yapmak zordur. Başka partilere benzemez. Aktif olmanız gerekiyor. Sahada olmanız gerekiyor. Sokakta olmanız gerekiyor" açıklamasında bulundu.

BARIŞ KIŞ

Türkiye Değişim Partisi Beylikdüzü
 

Türkiye Değişim Partisi Beylikdüzü

Türkiye Değişim Partisi Beylikdüzü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.