Şampiyonlar Eser Otel'de

Şampiyonlar Eser Otel'de
Büyükçekmece Eser Otel, IBA Women's World Boxing Championships turnuvasına hazırlanan Türkiye Boks Milli Takımı'nı ağırladı. Olimpiyat şampiyonları Buse Naz Çakıroğlu ve Busenaz Sürmeli'nin de yer aldığı hazırlık kampına ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarını belirten Eser Otel Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Alıcı, “Millilerimizi ağırlamaktan dolayı onur duyuyoruz” dedi

IBA Women's World Boxing Championships turnuvasına hazırlanan Türkiye Boks Milli Takımı, Büyükçekmece Eser Otel'de hazırlık kampı gerçekleştirdi. Olimpiyat şampiyonları Buse Naz Çakıroğlu ve Busenaz Sürmeli'nin de yer aldığı hazırlık kampında, milliler sıkı bir hazırlık süreci geçirdi. Konuya ilişkin konuşan Eser Otel Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Alıcı, “Millilerimizi ağırlamaktan dolayı onur duyuyoruz. Eser Otel, sahip olduğu ayrıcalıklarla her konuda hizmet vermeye devam edecektir” dedi.

Otelde yok yok
Otelin birçok ayrıcalığa sahip olduğunu da anlatan Bülent Alıcı, “Otelimizin 144 Exclusive oda ( engelli odalar, sigara içilmeyen odalar dahil), 12 Superior, 5 Junior Suite ve 11 Senior Suite olmak üzere toplam 172 oda, 434 yatak kapasitesi bulunmaktadır. Bünyesinde 3 bin 500 metre alana kurulu olan spa merkezi ve fitness - gym aktiviteleri ile istanbul’un fitness-spa konseptli en büyük ve en modern spor ve yaşam kompleksi olan ESPA Welness Sağlık Kulübü'nü barındırmaktadır. Eser Premium Hotel & Spa, 15 Kişiden 1000 kişiye kadar farklı düzenlerde, gerektiğinde ise bir bütün olarak toplam 2100 kişiye hizmet verebilen 9 adet toplantı ve konferans salonu ile İstanbul’un stres ve gürültüsünden uzak "Business Hotel" olma özelliği doğrultusunda kusursuz ve maksimum hizmet anlayışıyla ev sahipliği yapacak konumdadır” ifadelerini kullandı.

eser otel

 

Eğlencenin de adresi
Eser Otel'in her konuda müşterilerine en iyi hizmeti vermeye çalıştığını da vurgulayan Alıcı, “850 metrekareden oluşan ziyafet düzeninde minimum 150 kişi maximum 650 kişiye hizmet verebilen Diamond Balo Salonunda dillere destan düğünler, galalar, ziyafetler verilebilmektedir. Eser Premium Hotel & Spa Büyükçekmece, misafirlerinin en mutlu günlerinde onları otelimizde ağırlamaktan mutluluk duymaktadır. Birbirinden farklı mekan ve misafirlerin hayalleri için tasarlanan paket seçenekleri ile bu unutulmaz anlarında yanlarında olmayı planlıyor” dedi.

eser otel
 


Misafirlerimiz mutluluk verir
Eser Otel'in ziyaretçilerini ağırlamaktan her zaman mutluluk duyacağını da kaydeden Alıcı, “Ayrıca Otelimizin 7. katında bulunan La Sera Restaurantımız 350 kişiye kadar, giriş katında bulunan Sapphire Restaurantımız ise 250 kişiye kadar hizmet verebilmektedir. Cream & Dream Lobby Lounge' ta keyifli çay saatleri geçirebilirsiniz. Bölgenin en büyük ve en yeni gece klübü olan Deep Club'ta ise geç saatlere kadar eğlenceye doyabilirsiniz. Her zaman siz değerli misafirlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyacağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.