Şarkı yerine küfür edildi

Şarkı yerine küfür edildi
Yeniden Refah Partisi Zeytinburnu İlçe Başkanlığı, ilçe genelinde bulunan STK’larla buluştu. Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz ve Dış İlişkiler Birim Başkanı Doğan Bekin’in de katıldığı toplantıda konuşan İlçe Başkanı Onur Dolar, belediyenin yaptığı Merkezefendi Tıp Festivali'ni eleştirerek, “15 Temmuz Meydanı'nda binlerce evladımıza şarkı diye küfürler dinletiliyor” dedi

Toplantının açılış konulmasını yapan Zeytinburnu İlçe Başkanı Onur Dolar, öncelikle katılımcılara davetlerine icabet ettikleri için teşekkür ederek, ortak derdi Zeytinburnu, İstanbul ve ülkemiz olan insanlarla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 
Zeytinburnu’nun küçük bir Türkiye olduğunu ve ülke genelindeki tüm sıkıntıların ilçelerinde yaşandığını vurgulayan Dolar, gerek içinde barındırdığı toplumlarla, gerek maneviyatıyla ve gerekse tarihi ile çok kıymetli bir ilçede yaşadıklarını söyledi.


En büyük sorun ekonomi

Yeniden Refah Partisi olarak gerek ülke, gerekse ilçe genelinde gece gündüz sahada olduklarını belirten Onur Dolar, gerek siyaset, gerek ekonomi ve gerekse dış politika anlamında masa başı söylemlerde değil, tespit ettikleri gerçeklerle söylemlerini, eylemlerini ve politikalarını oluşturduklarını ifade etti. Saha çalışmalarında gördükleri en büyük sıkıntının ‘Ekonomi’ olarak öne çıktığını söyleyen Yeniden Refah Partisi Zeytinburnu İlçe Başkanı Onur Dolar, son 6 ayda özellikle ekonomik sıkıntılar nedeniyle yaşanan hikayeleri dinledikçe uykularının kaçtıklarını söyledi. Parti olarak geçmişten bu güne yaptıklarıyla ilgili kaynak kitapları, projeleri ve ekonomik çöküntüleri kökünden çözecek donanımlı ekipleri olduklarını söyleyen Dolar, deprem bölgesi olan ülkemizle birlikte Zeytinburnu’nun da en önemli sorunlarından birinin kentsel dönüşüm olduğunu belirterek, ilçelerinin traşlanması gereken ucube yapılarla konuşulmasından rahatsız olduğunu söyledi. 



Şiddetle kınıyoruz

Zeytinburnu’nda 3 bin metrekarelik yeşil alana inşaa edilen Akzirve Gayrimenkul’ün satış ofisiyle ilgili tepkisini bir kez daha toplantıda dile getiren Dolar, “Yeniden Refah Partisi olarak güçlü bir şekilde tepkimizi dile getirdik. Belediye başkanımızın da yanımızda yer almasını isteyerek, gelin hep birlikte bu şirketi protesto edelim dedik. Sonra baktık ki belediyemizin yaptığı bazı işlerin sponsoru Ak Zirve” dedi. Zeytinburnu’nda yaşanan düzensiz göç olayına da değinerek, aynı uyruktaki iş insanlarının da bu düzensizlikten rahatsız olduğunu belirten Dolar, bu yıl 23'üncüsü yapılan Merkezefendi Tıp Festivali'nde   yapılan Eypio konserine atıfta bulunarak, “15 Temmuz Meydanı'nda binlerce evladımıza şarkı diye küfürler dinletiliyor. Çalgılı, çengili, dansözlü program yapılıyor. Uyuşturucu kullanma yaşı ilkokullara inmişken, zina her yere yayılmışken, ilçemizde bu tür programlar yapılmasını kabul etmiyor, şiddetle kınıyoruz” ifadelerini kullandı.


İslam Alimi Merkezefendi ile birlikte türbesinin de yer aldığı alanda, ‘Merkezefendi Tıp Festivali’ adı altında yapılan çalgılı çengili programları kınadıklarını belirten Başkan Dolar, konuyla ilgili basın açıklaması yaparak tepkilerini dile getirdiklerini de söyledi.


Ana neden Siyonizm

Programda konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, bu gün yaşanan tüm sorunların ana kaynağının Siyonizm olduğu vurgusunu yaparak, “Siyonizm tezgahını bozacak tek tezgah Milli Görüştür” dedi. “Bu iktidar gitsin de ne olursa olsun anlayışı” ile hareket etmediklerini, öncelikle ‘Milli Görüş’ çerçevesinde toplanılmadan siyonizmle mücadele etmenin mümkün olmayacağını belirten Altınöz, Yeniden Refah Partisi olarak Türkiye'nin en hızlı büyüyen partisi olarak görüldüklerini ifade etti.

mehmet altınöz
 


Doğruya doğru deriz

“Biz mlletin derdiyle dertlenen, kaynak paketleri, projeleri hazır olan, hepsinden önemlisi de makam ve rakam için değil Allah rızası için çalışan kadrolardan oluşmuş bir partiyiz” diye Altınöz, “81 ilimize 681 refah projesiyle işsizimize iş ve aş imkanı var. Devleti yönetme işi bizim partimizin işi. Refah Partisi iktidarında ülkemizin refah seviyesi ile bu günki refah seviyemizi karşılaştırırsanız ne demek istediğim anlaşılacaktır. Bu günki iktidarın kendilerini eleştiren herkese ‘Terörist’ yakıştırmasını şiddetle kınıyorum. Siyasette nezaket ve zerafet olmalı ama bu iktidarda bunlar kalmamış. Ekonomik olarak her gün biraz daha geriye giden bir ülkeyiz. Kullandığımız çatal, kaşık, kalem, kağıt ve sayabileceğim binlerce ürünü ithal ediyorsak konuşulacak okta fazla bir şey yok. Biz Ak Partili arkadaşlarımızı da seviyoruz. Yapılan yanlışa yanlış, doğruya ise her zaman doğru dedik. Ama eleştiri hakkını kullanan insanlara ’Terörist’ yakıştırması yapılmasını aynı düşüncede olmasak bile asla kabul etmiyoruz. Her ne kadar TÜSİAD içimize sinmese de, bizim için eleştirileri önemlidir. Biz ülkeyi tek başımıza değil, tüm kesimleriyle birlikte yönetmeye talibiz. Ülkemizin yanlış yapılaşma, yanlış şehirleşme nedeniyle geldiği durumu görüyoruz. Kaldı ki Zeytinburnu’nda siz bunu zaten görüyor ve yaşıyorsunuz. Bu ülkede deniz şehirlerinde yaşayıp denize gidemeyen insanlar var. Yapılaşma bir yere kadar ama biz insanca yaşamak istiyoruz.  İnsan fıtratına uyan yapılaşma yatay mimaridir. Yeniden Refah Partisi olarak, 81 ilin ilçeleri de dahil olmak üzere, projelerimiz de hazır” ifadelerini kullandı.  Konuşmasının sonunda yapılacak ilk seçimde iktidar olacaklarına inançlarının tam olduğunu söyleyen Mehmet Altınöz, “İktidar olduğumuzda Allah Ankara'da külliyede buluşmayı nasip etsin” diyerek konuşmasını tamamladı.



ÇÖZÜM ÜRETECEK OLAN ERBAKAN'DIR

Programın son konuşmasını yapan Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Bekin ise “İslam coğrafyası yanıyor. Çözüm merkezi olarak da Türkiyeyi görüyor ancak Türkiye kendi sorunlarından bunu göremiyor” dedi. Bekin, iktidarın yanlış politikaları nedeniyle şimdilerde pek çok ülkenin Türkiye’ye düşman gözüyle baktığını, taraf gördüğünü ve uzaklaştığını belirtti. Partilerinin TBMM’de temsil edilmediğini ancak Meclis'te kendisini temsil eden hiçbir partinin dünya bürokrasisinde bu kadar kişi ile görüşmediğini ve güvenilmediğini söyleyen Bekin, geçtiğimiz günlerde Çırağan Sarayı’nda yapılan D8 Zirvesi’nin önemine değindi. Uzun yıllar merhum Necmettin Erbakan’la yakın mesai temasını değerlerlendirdiğinde, baba oğul olan Genel Başkanları Fatih Erbakan’la aralarında nüans farkı bile olmadığını vurguladı. Dünya üzerinde adil ve eşit bir düzen olmadığını söyleyerek, D-8 olarak bu düzeni değiştirmek için çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini söyleyen Doğan Bekin, “Türkiye’nin sorunlarına çözüm üretebilecek, ajandasında vatana ve millete hizmetten başka bir şey olmayan tek parti Yeniden Refah Partisi, tek lider de Fatih Erbakan’dır” dedi.

SELVİ SARITAÇ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.