Şarkıcı Ekin kasap oldu

Şarkıcı Ekin kasap oldu
Öz Çapan Et Beylikdüzü’nde hizmete açıldı. Et ve et ürünleri, kümes hayvanlarının toptan ve parekende satımı ve ithalatı gibi birçok konuda hizmete açılan şarküterin açılış kurdelesi dört ortak Cezayir Çapan, Eşref Bukan, Genç Ali Aliyev ve Ekin Aktaş tarafından kesildi. Selehattin Alpay, Faruk Tuncer, Çılgın Sedat, Fatih Bulut, Aynur Güneş, Ali Ayhan gibi birçok sanatçı da açılışı ziyaret etti

İstanbul Beylikdüzü’ nde Öz Çapan Et’in açılış töreni yapıldı. Öz Çapan Et, Cezayir Çapan, Eşref Bukan, Genç Ali Aliyev ve Ekin Aktaş’ın ortaklığında hizmete girdi. Açılışa Esenyurt Kurucu Belediye Başkanı Gürbüz Çapan, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Mülayim Demirtaş, Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Aytekin Suruç ve bir çok sanatçı isim dahil oldu. Gürbüz Çapan, mekanın açılışını tebrik ederek ortaklara başarılar diledi. Öz Çapan et şarküteri, et ve et ürünleri, kümes hayvanlarının toptan ve parekende satımı ve ithalatı gibi birçok konuda  hizmete açıldı. Ortaklardan biri olan sanatçı Ekin Aktaş,“Bu günümüzde bizi yalnız bırakmadığınız çok teşekkür ediyorum.Biz böyle bir yola çıktık.Bu yola çıkarken de Cezayir Çapan, Eşref Bukan, Genç Ali Aliyev ile çıktık. Bu birinci şubemiz, kısmet olursa bu şubeleri çoğaltacağız. Buradaki amacımız tamamen yüzde yüz gurme ve  ülkemizin yaklaşık yetmiş şehrinden buraya organik gıda ve et getirmek. Amacımız hem ucuz hem herkesin yiyebileceği bir yer olsun.Bu yolculuğumuzda bizi yalnız bırakmadınız için çok teşekkür ediyorum.” dedi.


Ailenizle gidebileceğiniz bir yer

Cezayir Çapan ve ortaklarının  mekan açılışına birçok sanatçı isim de dahil oldu.Açılışa gelen  şarkıcı Nesrin Akkoç, “Böylesine güzide ve keyifli bir mekanda buluşmanın onurunu ve keyfini yaşıyorum. Mekan  sahiplerine teşekkür ediyorum, böylesine keyifli bir mekanı halkın hizmetine sundukları için.Sanat güzel şeylerle uğraşır. Buraya geldim çünkü; Ekin’i  aşağı yukarı otuz, kırk yıldır tanıyorum.Çok kaliteli çok ince düşünülmüş harika bir mekan. Çevreci yönden baktığımızda ise Dünya Çevre Bilinci ve Eğitim Derneği başkanıyım, kurucusuyum.Çevre demek sadece ağaç dikmek demek değil, birbirimize destek olmak demek. Böylesine güzel bir mekanı bize sunan insanların emeklerine sahip çıkmak demektir. Halk olarak bizim yapmamız gereken, bu kadar gayret edip güzel şeyleri ayağımıza getiren dostlarımıza sahip çıkmaktır. Ailenizle gönül rahatlığıyla gelebileceğiniz bir yer” şeklinde konuştu.

gürbüz çapan

çapan et
 

Beylikdüzü'ne çok yakıştı
Yıllardır Beylikdüzü’lü olduğunu söyleyen Çılgın Sedat, “Buraya gelip, yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. On iki yıldır burda ikamet ediyorum. Beylikdüzü bizim evimiz, tavsiye ediyorum yavaş yavaş buraya doğru taşının. Beylikdüzü’ne de böylesi bir mekan yakışırdı.” dedi.

çapan et


çapan et

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.