Satılacak yer kalmadı!

Satılacak yer kalmadı!
Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, 10 yıllık görev süresinin sonunda borçsuz ve mali disiplini sağlanmış bir belediye bıraktığını savundu.

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, 10 yıllık görev süresinin sonunda borçsuz ve mali disiplini sağlanmış bir belediye bıraktığını savundu. AK Parti Meclis Üyesi Halit Cebeci ise “Başkanımız 40 defa söyleyince gerçek olur sanıyor ama 400 defa da söylese sonuç değişmez. Belediye borçlu arkadaşlar. Bakırköy'de satılacak yer kalmadı” dedi.

Bakırköy Belediyesi'nin şubat ayı Meclis toplantısına katılan Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, 31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala, yeni gelecek başkan ve Meclis üyelerine başarılar diledi. Her kurum ve kuruluşun başkan adaylarının seçim öncesi vaatlerde bulunduğunu ancak vaatleri gerçekleştirmenin zor olduğunu söyleyen Kerimoğlu, göreve geldiği günden bu güne verdiği tüm vaatleri yerine getirdiğini ve borçsuz bir belediye bırakacak olmanın gururunu yaşadığını söyledi.

Sözlerimi tuttum

Borçsuz olduğu gibi, mali ve idari disiplini sağlanmış, çalışma arkadaşlarıyla birlikte partisinin sözlerini yerine getirmiş bir başkan olduğunu savunan Bülent Kerimoğlu, “Bir santim yeşil alanın, eğitim alanının, sağlık ve deprem toplanma alanının imara açılmayacağı sözünü vermiş ve tutmuş bir başkanım. Dezavantajlı gruplara destek vermiş olmanın, Birleşmiş Milletler Gelişmişlik Endeksinde Türkiyenin en başarılı 5 belediyesinden biri, Ticaret ve Sanayi Bakanlığı’nın yaptığı çalışmalarda da en başarılı 6'ıncı belediyesi olmuşuz. Sadece vaadeden değil, vadettiklerini gerçekleştiren bir belediyecilik yapmaya çalıştık” dedi.

Sizin adayınız kim!

Bülent Kerimoğlu’nun geçmişte de sarf ettiği ‘Borçsuz Belediye’ söylemini kırk defa söylediği takdirde gerçekleşeceğini düşündüğünü söyleyen Ak Partili Meclis Üyesi Halit Cebeci ise “Başkanımız 400 defa da söyleseniz sonuç değişmez. Belediye borçlu arkadaşlar” dedi. Kerimoğlu’nun hali hazırda satmaya hazır alanların hesabını yapmış ve bu sonuca varmış olabileceğini söyleyen Cebeci, “Daha dün iki ihale yapıldı. Belediyenin sata sata satacak bir yerinin kalmadığını da görüyoruz. Görüyoruz ki belediyemizin satacak yeri de kalmamış” diye konuştu. Geçtiğimiz ay aday belirleme döneminde Ak Parti’nin İBB adayının hala neden belli olmadığı eleştirisi yapan CHP’li Meclis üyelerine seslenen Cebeci, “Bizim İBB adayımız da belli, ilçe adayımız da. Sahi sizin ki neden belli değil” diye sordu. Cebeci, “Eğer başkan adayı bulamıyorsanız Ak Parti kadrolarında yetişmiş, çok kaliteli ve değerli arkadaşlarımız var. Desteğe ihtiyacınız varsa başkan adayı bulamama probleminize seve seve yardımcı oluruz” ironisini yaptı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.