Serap İrdemen: 20 yılımız boşa gitti

Serap İrdemen: 20 yılımız boşa gitti
Bağımsız Türkiye Partisi Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Serap İrdemen, BTP İl Başkanlığının organize ettiği toplantıda konuştu.

Bağımsız Türkiye Partisi Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Serap İrdemen, BTP İl Başkanlığının organize ettiği toplantıda konuştu. Deprem konusuna dikkat çeken İrdemen, en büyük önceliklerinin kentsel dönüşüm olduğunu söyledi. İrdemen, “Küçükçekmece’yi 5 yıl CHP, öncesinde 15 yıl da AKP yönetti ve bu konuda hiçbir şey yapmadı” dedİ.

20 yıldan beri Küçükçekmece'de oturan ve halen özel firmalara mali analiz konusunda finansal danışmanlık yapan Serap İrdemen, BTP ile yollarının nasıl kesiştiğini anlattı. “Ülkemizde birçok parti var. Hepsinin bir ideoloji peşinde” diyen Erdemen, “Atatürk’ün ilke ve inkılapları doğrultusunda Kuvâ-yi Milliye ruhunu benimsemiş bir parti olduğu için burdayım” ifadelerini kullandı. Yaşadığı bölgenin sorunlarına dair projelendirdiği çalışmalarını anlatan İrdemen, birinci derecede deprem bölgesinde olan Küçükçekmece’nin öncelikli sorunlarından birinin de dönüşüm olduğunu vurguladı. İrdemen, “Küçükçekmece’yi 5 yıldır CHP, öncesinde 15 yıl da AKP yönetti ve bu konuda hiçbir şey yapmadı. Bu 20 yılda kaynaklarımız gayet güzel kullanılabilir, bırakın hasarlı binaları tamamı yeniden imal edilebilirdi” dedi.

Takipçisi olacağız

Başkan seçildiği takdirde ilk işinin depreme dayanıklı konutlar üreterek, Küçükçekmece’yi yenilemek olduğunu vurgulayan Serap İrdemen, jeologlardan ve mühendislerden oluşan bir ekiple hızlıca sahaya inip hasarlı yapıların tespitini yaparak bir an önce dönüşümüne başlanacağını söyledi. Kamu binalarını, köprüleri ve okulları yeniden kontrol ederek kamunun güvenli alanları haline getireceğini belirten İrdemen, geçtiğimiz yıl yaşanan büyük depremin ardından hummalı bir çalışmanın başladığını ancak 10 gün sonra bu heyecanın söndüğünü, aradan bir yıl geçmesine rağmen insanların oturduğu binaların hasarlı olup olmadığını dahi bilmediğini ifade etti. İnsanları müteahhitlerin insafına bırakmayacaklarını da sözlerine ekleyen İrdemen, “Bizde belediye olarak, vatandaşın yanında olarak sürecin takipçisi olacağız” dedi.

Destek vereceğiz

Kadınların istihdamı, çocukların sosyalleşmesi, gençlerin vakit geçireceği alanların üretilmesi ve yaşlılarla ilgili pek çok projesi ve düşüncesi olduğunu belirten İrdemen, “Öğrencilerimizin aile bütçesine katkı olması ve sosyal hayatta özgüvenli bireyler olarak yetişmesi için her türlü desteği sağlayacağız. Özellikle evden çıkamayan yaş almış büyüklerimizin kişisel bakımlarına belediye olarak destek olacak, gönüllü öğrencilerimizden oluşturacağımız ekiple onları eşleştirerek, birbirlerine desteği sağlayacağız” diye konuştu. Sokak hayvanlarının kısırlaştırılarak popülasyonun kontrol altına alınması için gerekli hizmetlerin verileceğini, evcil hayvan sahiplerine de düşük ücretlerle faydalanabileceği veterinerlik hizmetleri vereceklerini kaydeden İrdemen, elektrik tüketimini daha temiz ve tasarruflu hale getirerek, yenilenebilir enerji konusunda projeleri olduğunu belirtti.

Yozlaşma var

Son 10 yıldır da korkunç bir kültür yozlaşması yaşandığını dile getiren İrdemen, “Ülkemizin makus kaderi ne yazık ki iki parti arasına sıkıştırılmış. Partime de genel başkanıma da kadrolarımıza da güveniyorum. Lütfen sizlerde bize güvenin ve oy verin” diyerek konuşmasını tamamladı. Programda konuşan BTP Küçükçekmece İlçe Başkanı İsmail Baykara ise parti programı ve tüzüğü ile Mustafa Kemal Atatürk’ü rehber edinen tek partinin Bağımsız Türkiye Partisi olduğunu söyledi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.