Serdar Ortaç rüzgarı esti

Serdar Ortaç rüzgarı esti
Türk Pop Müziğinin Ünlü sesi Serdar Ortaç “North Beach”Şile’de verdiği muhteşem konser ile sevenlerini coşturdu.

Ev sahibi olarak işletmeci Ömer Özbilgin tarafından karşılanan Ünlü Sanatçı Serdar Ortaç Konser öncesi basın mensuplarına açıklamalar yaptı.Ortaç hem dert yandı hemde sevenlerine Albüm müjdesi verdi. Pandemi nedeniyle iş güç yapmadık borçlarımız sınırda. MSG üyesi olduğunu ve kurucuları arasında yer aldığını söyleyen Ortaç, "Mesele sadece ben değil ki ekibim var ben durduğum an onlarda duruyor. Onlar her hangi bir yerden ikinci maaş da almıyorlar. Ancak telif hakları konusunda 10 sene önce hükümet yetkililerine telif hakları hakkında düzenleme getirilmesinin önem taşıdığını ben söyledim. Onlarda ya arkadaş düzene girecek o kadar çok şey var ki dur bakalım onada sıra gelir demişlerdi. Halen beklemedeyiz. Malum eğlence sektörü aç. En sona bırakıldık. Bizler de beklemeye devam ediyoruz" diyerek sitemini dile getirdi. Ayrılodığı eşi hakkında da konuşan Ortaç, "Neredeyse çay kaşıklarımı bile alacaklar ödediğim nafaka o ayrı. Aman Allah yüzünü bana göstermesin. Bir de işin enteresanı avukatını ben tanıştırdım, tanıştırdığım avukat şimdi benimle uğraşıyor" şeklinde konuştu.

Herkes aşı olsun

Ünlü sanatçı Ortaç, "Ozan Çolakoğlu tarafından yapılan Best Off Serdar projesinde Gülşen Mesafe’yi okuyor, İrem Derici Buralara Yaz Gülü’nü okuyor kısacası bütün sanatçı arkadaşlarımdan Allah razı olsun hepsi bir Serdar şarkısı okuyacaklar. 11-12  tane yapılacak. Bir tanesi yaz sonu diğeriyse sonbahar sonu. Kasım aralık gibi tüm sanatçı arkadaşlarım yaklaşık 25 adet Serdar şarkısı okuyacaklar. Tabi o albümler çıkana kadar biz de çalışmaya devam edeceğiz. Yeni virüs gelene kadar elbette. Ortaç gazetecilerin, "Aşını oldun mu?" sorusuna da "Elbette oldum. Herkesi aşı olmaya davet ediyorum" cevabını verdi. 

Yürümekte zorlandı

Sahneye çıkan Serdar Ortaç’ın uzun mesafede yürümekte zorlandığı ayrıca sahne performansı sırasında sıklıkla oturduğu ve esen rüzgar nedeniyle boynuna kaşkol taktığı görüldü. North Beach Şile’de dinleyicileri ve sevenleriyle bir araya gelen Serdar Ortaç, "Şile’ye gelmeden pek ümidim yoktu. Pek katılım olmaz eğlenemeyeceğiz dedim. Ama yanılmışım. Şile akşamları çok ayrıymış bunu da öğrendik" dedi. Ayrıca Serdar Ortaç’a Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı adına Şile Bezi gömlek ve kaşkol hediye edildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.