Şerdil Dara Odabaşı'ndan yetkililere açık çağrı

Şerdil Dara Odabaşı'ndan yetkililere açık çağrı
Son senelerde İstanbul’un en büyük sorunu haline gelen ve kontrolsüz bir şekilde sayıları artan skuterleri için firma yetkililerine çağrıda bulunan Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, “Muhatap firmaların görüşme taleplerine kayıtsız kalmayacağız” dedi

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı sosyal medya hesaplarından yaptığı bir paylaşımla skuter firmalarına açık çağrıda bulunarak; kronikleşmiş bu sorunu konuşmak ve çözüm bulmak için firma yetkililerini 23 Ocak Pazartesi günü saat 10.00’da Kadıköy Belediye Başkanlığı’na davet etti.

Odabaşı, “İlçemizde yaşanan skuter problemi ile ilgili çalışmamız oldukça ses getirdi. Kamuoyu desteğini yanımızda görmekten mutluyuz. Teşekkür ederiz. Belediyemizin yapıcı olma politikası gereği olarak muhatap firmaların görüşme taleplerine de kayıtsız kalmayacağız. Bu sebeple; kronikleşmiş bu soruna çözüm bulmak amacıyla bahse konu skuter şirket temsilcilerini 23 Ocak Pazartesi günü saat 10.00’da Kadıköy Belediye Başkanlığı’na davet ediyorum. Sürecin tüm taraflar için şeffaf olması ve tartışmalara yol açılmaması amacıyla bire bir görüşmeyi kabul etmeyeceğimizi, sorunun çözümü için şirket ve sorumlu kamu yöneticileriyle toplu görüşme yapacağımızı da kamuoyunun bilgisine sunarım” açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.