Sevgi Emanet 5. kez seçildi

Sevgi Emanet 5. kez seçildi
Büyükçekmece Tüketiciyi Koruma ve Bilinçlendirme Derneği 12. Olağan Genel Kurulunu Mevlana Çay Bahçesi'nde gerçekleştirdi. Mevcut Başkan Sevgi Emanet tek liste ile girdiği kongreden 5. kez başkanlığa seçildi

Başkan Sevgi Emanet kongrede yaptığı konuşmada, "Derneğimizin kuruluşu 25 yıl öncesine dayanıyor.11 yıldır şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte çalışmalarımızı ilk günkü heyecan, azim ve kararlılıkla sürdürüyoruz. Her daim tüketicilerimizin yanında , onların tepki ve taleplerini kamuoyuna yansıtan, tüketicilerin tüketimden gelen gücünü kamu otoritesine ve diğer kurum ve kuruluşlara ileterek , bilinçli bir tüketici topluluğu oluşturmak için Büyükçekmece Tüketiciyi Koruma Derneği ailemiz olarak hepimiz var gücümüzle her türlü koşulda mücadele ediyoruz" değerlendirmesinde bulundu.


STK'lara örnek olduk

"Sosyal sorumluluk anlayışıyla hareket eden sivil toplum kuruluşumuz sadece dernek üyelerimizin haklarını korumakla yetinmeyen, tüm halkın hak ve menfaatlerini koruyucu görüş, hizmet, öneri, çözüm odaklı çalışmaları ile gündeme gelmiştir" diyen Emanet, "Faaliyetlerini etkin bir şekilde hep ön saflarda sürdürerek pek çok sivil toplum kuruluşlarına rol model olmuştur. Bu güne kadar görev ve sorumluluklarımızı hep ciddiye aldık ve derneğimizi ilçemize yakışır şekilde temsil ettik. Özverili çalışmalarımız sonucu mağduriyetlerini giderdiğimiz çok sayıda vatandaşımız dan aldığımız güç ve destek ile de kamuya mal olduk .Haklının yanında haksızın karşısında durarak tüm samimiyetimizle hız kesmeden yolumuza devam ettik. Herşeye rağmen "Kamu Yararına Çalışan Dernek" statüsünde gibi tüketicilerimizin ekonomik çıkarların korunması hakkı ve tazmin edilme hakkı, sesini duyurma ve temsil edilme hakkı, tüketici hakları konusunda bilinçlendirmek, bu hakların uygulanabilmesi, yaygınlaşması ve gerekli önlemlerin alınması konusunda bir çok girişimlerde bulunduk. Kendimizi daha da geliştirip inşa etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.