Sezer Pir: Esenyurt sevdam için yola çıktım!

Sezer Pir: Esenyurt sevdam için yola çıktım!
MHP Esenyurt Belediye Meclis üyeliği için aday adaylık başvurusunu gerçekleştiren Sezer Pir, “Esenyurt sevdam için yola çıktım” dedi.

31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçim öncesi MHP Esenyurt Belediye Meclis üyeliği için aday adaylık başvurusunu gerçekleştiren Sezer Pir, “Esenyurt sevdam için yola çıktım” dedi. Esenyurt'un evladı olduğunu söyleyen Pir, “Her sokağını, her caddesini, her taşını bildiğim Esenyurt için var gücümle mücadele edeceğim” ifadesini kullandı

31 Mart 2024 yerel seçimine aylar kala birçok ilçede de belediye meclis üyeliği için aday adaylık başvuruları tamamlandı. Başvurusunu yapan isimlerden birisi de Sezer Pir oldu. MHP Esenyurt Belediye Meclis üyeliği için aday adaylık başvurusunu gerçekleştiren Pir, MHP İlçe Başkanı Metin Yazar'a dosyasını teslim etti ve Esenyurt için sorumluluk almaya hazır olduğunu söyledi.

Seçime hazırız

Sezer Pir'in aday adaylık başvurusunu alan MHP İlçe Başkanı Metin Yazar, Esenyurt'ta seçime hazır olduklarını söyledi. Yazar, “İlçe Başkanlığı olarak Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin talimatları doğrultusunda çalışmalarımız devam ediyor. Burada bütün kardeşlerimizin seçime ilişkin müracaatlarıyla ilgili başvuruları bugün son buldu. Bu çalışmalar 1 Aralık'ta başladı ve bugün bitti. Tüm Türk milliyetçisi kardeşlerimizin müracaatlarını aldık. Biz Esenyurt'ta seçime hazırız. Merkezden, yerele bütün her şeyiyle bir olabilecek bir seçim atmosferi geçireceğiz. Bu seçim atmosferinde de bizler inanıyoruz ki; Cumhur İttifakı kazanacak. Bunun için bizden aday adayı olsun ya da olmasın bize gönül vermiş tüm kardeşlerimizi aynı çatı altında toplayıp, aynı şekilde başarıya ulaşacağız. Sezer Pir başkanımız da belediye meclis üyeliği aday adaylığı için başvurusunu yaptı. Kendisine hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

whatsapp-gorsel-2023-12-15-saat-14-51-28-507eca93.jpg

Esenyurt'un çocuğuyum!

Aday adaylık başvurusunun ardından konuşan MHP Esenyurt Belediye Meclis Üyesi aday adayı Sezer Pir, “Bu güzel günde beni yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederim. Ben buraya sefalar sürmek için gelmedim. Benim siyasete başlama nedenim bellidir. Şu anki mevcut belediye yönetiminin başarısızlıkları bizi bu yola sürükledi. Verdiği sözlerin hiçbirisinin ortada olmadığını, hiçbir vizyon taşımadığınızı görüyoruz. Esenyurt bunları hak etmiyor. Türk, Kürt, Alevi, Sünni demeden insan ayrımının olmadığı bir Esenyurt hayal ediyorum. 15 yıldan beri inşaat ve kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren bir firma sahibi olarak, Esenyurt Belediyesi Meclis üyesi aday adayı olarak bu yola çıktım. Her sokağını, caddesini çok iyi bildiğim Esenyurt'um var. Benim ailem sadece 2 çocuğum ve eşim değil ben tüm Esenyurt'un çocuğuyum” ifadelerini kullandı.

Esenyurt için buradayım!

Esenyurt için yorulmadan her zaman canla başla mücadele edeceğini vurgulayan Pir, “Esenyurt'un bana vereceği her görevden sorumlu olacağım. Esenyurt halkı aç iken yokluk çekiyor iken ben köşemde huzurla oturacak biri değilim. Esenyurt sevdam için yola çıktım. Esenyurt'ta insanlar yoksullaştırılmışsa, iş bulmak için yurtdışına çıkmışsa, çocuklarımız yarınlarına umutla bakamıyorsa ben huzurla köşemde oturamazdım. En ağrı yükün altına bu yüzden giriyorum. Esenyurt için buradayım. Benimle aynı duyguları paylaşan, aynı zorlukları sırtlanmaya hazır olan arkadaşlarımla bu yola çıkıyorum. Cumhur İttifakı köklü ve örgütlü ittifak yapısıyla göreve hazırdır. Esenyurt'u çağ dışı bir karanlığa çekmek isteyen güçlere karşı ortak bir kavgamız var. Gün kişisel hesapların günü değil, gün geçmiş kırgınlıkların, farklılıkların günü değil. Gün layık olmadıklarımıza dur demek için kenetlenme günüdür. Yorulacağımız ama sonunda kazanacağımız bir amacımız var. Kaderimize sahip çıkma zamanı” şeklinde konuştu.

whatsapp-gorsel-2023-12-15-saat-14-51-34-dd4311d2.jpg

Güçlü projelere sahibiz

Esenyurt için önemli projelere sahip olduklarının altını çizen Sezer Pir, “Esenyurt'ta 4 yıldır imar sorunları, kentsel dönüşüm sorunları, yol sorunları var. Meydanda, hastanenin önünde bitmek bilmeyen sorunlarla mücadele edemeyen başarısız bir yönetim var. Cumhur İttifakı olarak biz bu işleri yaparız diyoruz ve daha güçlü projeler üretmeye kararlıyız. Daha yaşanabilir bir Esenyurt için çalışacağım. Esenyurt bu yönetimde mimarlarını, mühendislerini, yapı denetim firmalarını ve birçok esnafını kayıp verdi. Ben bu değerlerimizi Esenyurt'a yeniden kazandıracağım. Sizlerle var oldum, sizlerle var olacağım. Burada MHP İlçe Başkanımız Sayın Metin Yazar'a selam ve saygılarımı iletiyorum. Esenyurt'taki güzel insanlarımıza hizmet etmek bir şereftir. Bir şerefi birlikte paylaşacağımız tüm dostlarıma bana burada olma onuru verdiği için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Kaynak:DAMGA GAZETESİ - BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.