Şifalar olsun!

Şifalar olsun!
Abat Cerrahi Tıp Merkezi Beylikdüzü'nde ilk şubesini açtı. Açılışı yapan Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, "Öncelikle şifalar eylesin. Türkiye’nin sağlık kalitesinin ne kadar iyi olduğunu bu pandemi sürecinde gördük" dedi. Abat Cerrahi Tıp Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şahin de "GOAT Grup olarak sağlık sektörüne ilk adımımızı attık" dedi

Abat Cerrahi Tıp Merkezi'nin Beylikdüzü Yakuplu'daki ilk şubesinin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Günaydın ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışta konuşan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, "Öncelikle şifalar eylesin. Türkiye’nin sağlık kalitesinin ne kadar iyi olduğunu bu pandemi sürecinde gördük. Sağlıkla ilgili yapılan her türlü yatırımın aslında insan geleceğine olan bir yatırım olduğunu bir kez daha fark ettik. Dünya çapında yapılan birçok yatırımın perspektifi sağlık öncelikli olduğunu daha iyi anlamıştır. Pandemi bir açıdan çok acılar yaşattırdı ama diğer açıdan geleceğe bakış açımızı da değiştirdi. Bunu hep beraber görüyoruz. Bu işte emeğe geçenlere teşekkür ediyoruz. İyi çalışmalar diliyorum" dedi.


İlk adımımızı attık

Abat Cerrahi Tıp Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şahin ise "GOAT Grup olarak sağlık sektörüne ilk adımımızı attık. gerek tıp merkezi gerekse hastane olarak Türkiye’nin birçok bölgesinde hizmet vermek istiyoruz. Bugün ilk bölgemiz olan Beylikdüzü’nde Cerrahi Tıp Merkezi’mizi açtık. Abat Cerrahi Tıp Merkezi olarak, iç hastalıkları, genel cerrahi, mikro biyoloji, geleneksel tıp, fizik tedavi, radyoloji, ağız ve diş sağlığı gibi birçok alanda hizmet vermekteyiz. Bölgemizde en çok ihtiyaç duyulan sektörlerin başında sağlık turizmi gelmektedir. Bizde bu ihtiyacı karşılamak amacıyla ilk adımımızı atıp cerrahi tıp merkezimizi açtık ve bunun gururunu yaşıyoruz" açıklamasında bulundu.


Potansiyeli yüksek

Abat Cerrahi Tıp Merkezi Genel Müdürü Emre Yılmaz da "Yaklaşık 14 yıldır sağlık sektöründe yönetici olarak çalışıyorum. Burası yaklaşık 5 yıldır hizmet veren bir sağlık tesisi. Bu bölgede çok ihtiyaç duyulan ve potansiyeli yüksek bir kurum. Toplam on kattan oluşuyoruz. Bütün cerrahi ve ana branşlar yer almaktadır. Yaklaşık bir buçuk yıldır yönetim kurulu başkanımız Mehmet Şahin ile birlikte yürütmekteyiz. Tüm birimlerde hizmet vermekteyiz. Beylikdüzü’nde önemli sağlık kuruluşu olarak bulunmaktayız. Pandeminin yavaş yavaş azalmasıyla açılışımızı sağladık. Sağlık olarak normale döndük diyebiliriz" ifadelerini kullandı..



KENDİ BRANŞINDA TECRÜBELİ İSİMLER

Abat Cerrahi olarak hizmet veren hastane, Beylikdüzü bölgesinin en iyi lokasyonunda yer alıyor. 10 Adet gözlem hasta yatağı, her biri kendi branşında tecrübeli 60 çalışanı bulunuyor. Tıp merkezinde kadrolu çalışan doktor sayısı 7, bazı bölüm ve branşlarda belirli günlerde hastanede hizmet veren 7 doktor daha mevcut. Merkez hedefini, "Çevresel faktör ve insanlardan kaynaklı sorunları azaltmaya yönelik çalışmalara önem vererek örnek gösterilecek yüksek kalite de standartı tutturmak hedefindeyiz. Hastalarımızın bize duydukları güveni hiçbir zaman sarsmadan dürüst, kaliteli ve ekonomik sağlık hizmeti sunma hedefindeyiz. Çalışanlarımızın güven ve huzur duydukları çalışma ortamını sağlayacak ve başarılarını birlikte kutlayacagımız zamanlar yaratıyoruz" şeklinde açıklıyor. Merkezin vizyonu ise "Sağlık hizmetlerinde üstlendiğimiz görevimizi, toplam kalite ilkelerine uygun, en gelişmiş tıp standartlarında, güvenilirliği ve saygınlığı ile sürekliliği sağlanmış, Kurumsal kimliği ile çalışanları bütünleşmiş bir şekilde sürdürmektir" ifadeleriyle anlatılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.