Sıkıntınızı biliyorduk

Sıkıntınızı biliyorduk
Çatalca'da hizmet veren otobüsçüler Belediye Başkanı Mesut Üner'i kahvaltıda ağırladı. Üner, "Otobüsçülerimizin ne kadar sıkıntıda olduğunu görüyorduk. Şu anda hepsi çözüme kavuşmuş oldu. Yeni düzenlemeyle yolcu başına ücret ödemesi artık kilometre bazlı olacak" dedi

Çatalca’da hem otobüsçüler camiasının hem de vatandaşların uzun yıllar en önemli sorunlarından biri daha çözüme kavuştu. İBB Meclisi'nde halk otobüsleri için yeni bir düzenleme getirildi. Otobüsçüler, minibüsçüler ve taksiciler camiası, kendilerine yapmış olduğu yardım ve desteklerden dolayı Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’e kahvaltı vererek teşekkür etti. Çatalca Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Muzaffer Ergün, Mavi Marmara Ulaşım AŞ. Genel Müdürü Emin Uysal, Çatalca Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sacit Şık, otobüs işletmecileri, şoförleri, taksici ve minibüsçü temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen programda yeni düzenlemenin uzun mücadeleler sonucunda sonuçlandığının altı çizilerek Başkan Mesut Üner’in emek ve gayretlerinin büyük olduğu vurgulandı.


İlçemize hayırlı olsun

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, bu güzel sonucun tek başına yapılan bir mücadeleyle değil birlikte başarıldığını belirttiği konuşmasında yeni düzenlemenin hayırlı, uğurlu olmasını diledi. Üner, “İlçemizde sizlerin acil olarak çözüme kavuşmasını istediğiniz ilçemizin kanayan yaraları birkaç konu vardı. Birisi otobüslerimizin bu sorunu, diğeri taksilerimizin rengi ve minibüsçülerimizin kiralarının yüksek olmasıydı. Otobüsçülerimizin ne kadar sıkıntıda olduğunu görüyorduk. Şu anda hepsi çözüme kavuşmuş oldu. Yeni düzenlemeyle yolcu başına ücret ödemesi artık kilometre bazlı olacak. Siz otobüsçülerimizde, halkımız da artık daha rahat olacak. Aylık ücretler, kilometre üzerinden İETT tarafından ödeneceği için esnafımızın gelir kaygısı ve bu kaygı nedeniyle yaşanan aşırı dolu otobüs görüntüleri yaşanmayacak. Otobüslerimiz daha sık ve daha az yolcuyla hizmet verecek. Bu kararın çıkmasında İBB Meclis üyelerimiz, ilçemiz siyasi parti başkanları ve bugüne kadar emek vermiş herkese teşekkürlerimi sunuyorum. İlçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.