Şile'deki su sıkıntısı AK Partilileri harekete geçirdi: İyi seyirler CHP!

Şile'deki su sıkıntısı AK Partilileri harekete geçirdi: İyi seyirler CHP!
İstanbul Şile'deki bazı mahalle ve köylere su verilememesi vatandaşları isyan noktasına getirdi. Bazı yerleşim yerlerinde de 3 güne yakındır süredir su verilemezken hemen hemen her gün gerçekleşen kesintiler sonrasında yüzlerce kişi bidonlarla evlerine su götürüyor. Konu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın da gündemine geldi. Varank Twitter'dan bu durumu eleştirerek CHP lideri Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti lideri Akşener'i etiketleyen Bakan Varank "İyi seyirler!" ifadelerini kullandı.

İBB istiraki İSKİ'nin su kesintilerine çözüm üretememesi sonrası vatandaş çareyi taşıma suda buldu. Bidonlarla tankerin önünde kuyruğa giren vatandaşlar sırayla su aldı. SOSYAL MEDYADAN İBB VE İSKİ'YE ELEŞTİRİ Su sorununa karşı isyan eden vatandaşlar, Twitter hesaplarından İBB ve İSKİ'ye yüklendi.

İyi seyirler göndermesi!
Konuyla ilgili Twitter hesabından açıklama yapan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti lideri Meral Akşener'i etiketleyerek "Merakla beklediğiniz dizinin yeni sezonu yayınlanmış. Olay İstanbul'da geçiyor. DARK (İstanbul), Yıl: 2020, Tür: Dram, IMDB: 0,0" Meral Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu iyi seyirler!" ifadelerini kullandı.

1994-2020 kıyası
AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak ise durumu "CHP’li İBB’den tarihi hizmet. Geçmişe yolculuk başladı, 1994 öncesi CHP İstanbul’una dönüş... (Fotoğraflar Şile, 5Temmuz 2020) İstanbul’a bu kabusu yaşatan Başkan’a kısaca EkoFelaket diyoruz!" mesajıyla tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.