Silivri Belediye Meclis Üyesi Doruk Bulut'un dükkanına pompalı saldırı

Silivri Belediye Meclis Üyesi Doruk Bulut'un dükkanına pompalı saldırı
İstanbul Silivri'de CHP'li Belediye Meclis Üyesi Doruk Bulut'un Değirmenköy'de bulunan beyaz eşya dükkanına pompalı saldırı gerçekleştirildi.Silivri İlçe Jandarma Komutanlığı olayla ilgili soruşturma başlatırken dükkanda kimsenin bulunmaması herhangi bir yaralanma veya ölümün önüne geçti.

Gece saatlerinde meydana gelen olayda boş olan beyaz eşya dükkanına pompalı tüfekle kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından ateş açıldı. Kapalı olması sebebiyle kimsenin bulunmadığı dükkanın camları kırıldı. Silahlı saldırı olayıyla ilgili olarak Silivri İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından soruşturma yürütüldüğü öğrenildi.
 


DORUK BULUT KİMDİR

2009 yılı öncesinde CHP Değirmenköy belde başkanlığı görevinde bulunan Doruk Bulut; 2009, 2014 ve 2019 yerel seçimlerinde CHP’den Silivri belediye meclis üyesi seçildi. 2009 ila 2019 yılları arasında Silivri Belediye Başkanlığı yapan Özcan Işıklar’ın en yakınındaki isimlerden biri olan Bulut, aynı zamanda CHP’li Muharrem İnce’nin de en yakınındaki isimlerden biri oldu. İngiltere’de ikamet eden ve bir süre önce Halk TV’yi satın alan işadamı Cafer Mahiroğlu ile de yakınlığı bulunan Doruk Bulut’un adı bu satışta da geçmişti. Mahiroğlu’nun, Halk TV’yi Bulut’un üzerinden alacağı iddiaları medyada yer bulmuştu.

doruk bulut silivri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.