Silivri’de kıran kırana seçim ortamı…

Silivri’de kıran kırana seçim ortamı…
31 Mart yerel seçimlerinde sonucu en çok merak edilen ilçelerin başında gelen Silivri’de yaşanan son gelişmeleri gazeteci Mehmet Mert yazdı…

İstanbul’da yerel seçimlere saatler kala adayların çalışmaları sürerken, ilçelerde ve büyükşehirde yaşanacak tablo büyük bir merakla bekleniyor. Damga gazetesindeki köşesinde 31 Mart yerel seçimleri için düşüncelerini “Kimler kazanacak, kimler kaybedecek?” başlıklı yazısı ile kaleme alan Mehmet Mert, Silivri ilçesinde yaşanacakları da yorumladı.

Mehmet Mert yazısında bir bölüm ayırdığı ilçede 31 Mart’ta yaşanacakları “Silivri’de kıran kırana seçim ortamı” başlığı ile özetledi.

“Balcıoğlu güle oynaya kazanır ancak…”

Mert’in Silivri için seçim tahminlerini içeren yazısında şu ifadeler yer aldı:

“Silivri’de kıran kırana bir seçim yaşanır…

İstanbul’un en batı ilçesi Silivri’de tam anlamı ile bıçak sırtı bir seçim yaşanmakta.

Mevcut belediye başkanı Volkan Yılmaz son derece başarılı bir beş yıllık görev süresini geride bıraktı.

Daha önce de yazdım yine yazmak zorundayım. Şayet 2019 seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayı Özcan Işıklar olmasaydı Volkan Yılmaz’ın seçilmesi mümkün olamazdı. Işıklar 10 yılda belki bazı hizmetler yaptı ama çok insanın kalbini kırdı, bir belediye başkanına yakışmayacak tutumlarda bulundu. Dolayısıyla Işıklar’a kızanlar karşıdaki en güçlü rakip olan Volkan Yılmaz’a oy verdi. Bu seçimlerde ise Işıklar’ın aksine Bora Balcıoğlu gibi, tertemiz, pırıl pırıl bir siyasetçi Volkan Yılmaz’ın karşısına rakip olarak çıktı. Cumhuriyet Halk Partisi’nin oy oranı zaten ilçe genelinde yüzde ellilerin üzerinde. Bu şartlara göre Bora Balcıoğlu’nun güle oynaya seçimleri kazanması gerekiyor. Ancak, Volkan Yılmaz son derece başarılı ve sevilen bir belediye başkanı olduğu için Balcıoğlu oldukça zorlanacaktır. "

İlgili Haberler

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.