Şişli belediye başkan yardımcısı hayatını kaybetti

Şişli belediye başkan yardımcısı hayatını kaybetti
Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Engin Polat yaşamını yitirdi.

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Engin Polat, hayatını kaybetti. Polat için belediye binası önünde tören düzenlendi. Engin Polat, törenin ardından Esenkent Camii'nde Cuma namazının müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Belediye Başkanı Muammer Keskin, “Belediye Başkan Yardımcımız, yol arkadaşım, çok değerli dostum Engin Polat’ı kaybetmenin tarifsiz acısını yaşıyorum. Ne gönlüm elveriyor, ne dilim varıyor sana yakıştırmaya ölümü. Değerli dostum ışıklar yoldaşın olsun” açıklamasında bulundu.

Başkanlardan taziye

Polat'ın ölümünün ardından CHP'li belediye başkanları da Muammer Keskin'e başsağlığında bulundu. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Muammer Başkanım başınız sağolsun, acınızı paylaşıyorum. Merhum Engin Bey’in kıymetli ailesine ve Şişli Belediyesi çalışanlarına sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun” ifadelerini kullanırken, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, “Başınız sağolsun Muammer Başkanım. Engin Polat'a Allah'tan rahmet, kıymetli ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum” mesajını paylaştı. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da Başınız sağolsun Başkanım, Allah rahmet eylesin” dedi. Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ise “Başınız sağolsun Başkanım. Şişli Belediyesi çalışanlarına ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun” açıklamasını yaptı.

İlgili Haberler

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.