Siyavuşpaşa Sosyal Tesisi’nin temeli atıldı

Siyavuşpaşa Sosyal Tesisi’nin temeli atıldı
Bahçelievler Belediyesi tarafından ilçedeki 6'ncı tesis olacak Siyavuşpaşa Sosyal Tesisi'nin temeli atıldı.

Milli Egemenlik Parkı içerisinde yer alacak ve Siyavuşpaşa Kasrı'nın tarihi dokusuna uyumlu şekilde planlanan tesisin 3 buçuk ay içerisinde vatandaşın hizmetine sunulması bekleniyor.

Bahçelievler'de Siyavuşpaşa Sosyal Tesisi'nin temeli atıldı. İlçedeki 6'ncı sosyal tesis olma özelliği taşıyacak yapının temel atma törenine Bahçelievler Kaymakamı Mehmet Boztepe, Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, mahalle muhtarları, ilçe yöneticileri, davetliler ve vatandaşlar katıldı. Milli Egemenlik Parkı içerisinde yer alacak tesis, 2 katlı yapıdan oluşacak. Oturma alanının toplam kapasitesinin 300 kişi olması planlanan tesisin 3 buçuk ay içerisinde vatandaşın hizmetine sunulması bekleniyor. Temel atma töreninde konuşan Dr. Hakan Bahadır, sosyal tesislerde İsrail ürünlerinin satılmadığına ve boykot ettiklerine dikkat çekti.

VATANDAŞIMIZA SOSYAL YARDIMDA BULUNUYORUZ

Dr. Bahadır, "Elimizden geldiğince dua ediyoruz. İsrail mallarını bizim sosyal tesislerimizde satmıyoruz. Onları boykot ediyoruz. Biz çalışmamıza devam edeceğiz, güçlü olacağız. Türkiyemizi güçlendireceğiz. Sanayide, bilimde, tıpta, her şekilde biz de Bahçelievler Belediyesi olarak çalışmalarımıza geldiğimiz günden beri hem eser siyaseti yapıyoruz hem gönül siyaseti yapıyoruz. Benim bakış açım da, partimin bakış açısında da, Sayın Cumhurbaşkanımızın bakış açısında da bu. Bizim vatandaşımız, bizim komşumuz gelir grubu ne olursa olsun her şeye hakkı var. Bir sosyal tesise gelip çocuğuyla, torunuyla, eşiyle, yemeğini rahatça yesin. Biz onu burada sağlayalım istedik. Fiyatlar ucuz olacak. İnanın biz aylık 5 tesisimizde şu anda 2 buçuk milyon lira zarar ediyoruz ama biz belediyeyiz, biz devletiz. Kar amacı gütmüyoruz. Vatandaşımıza aslında burada sosyal yardımda bulunuyoruz. Muhalefet beni eleştiriyor. Diyor ki işte sen zarar ettiriyorsun, yok borç alıyorsun. Vatandaşıma vermeyeyim mi? Komşuma ben hediye vermeyeyim mi? Komşuma 1 liraya çay vermeyeyim mi? İstanbul'a da hitap edecek, diğerleri gibi bir tesis yapıyoruz. Burada 2 katlı bir tesis yapacağız. Konsepti aynı Siyavuşpaşa Kasrı gibi olacak. İçerisi modern bir görünüş olacak" diye konuştu.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.