Sokak ortasında korku dolu anlar: Başıboş köpekler yürüyenlere saldırdı

Sokak ortasında korku dolu anlar: Başıboş köpekler yürüyenlere saldırdı
Başıboş köpekler, yolda yürüyen kadına saldırdı. Çevredekilerin müdahalesiyle köpekler uzaklaştı. Başakşehir'de de başıboş köpekler ortaokul öğrencilerini kovaladı.

Kadıköy'de başıboş köpekler, yolda yürüyen kadına saldırdı. İki defa yere düşen kadın elindeki pazar alışverişi yaptığı araçla kendini savunmaya çalışırken, çevredeki vatandaşların müdahalesiyle köpekler uzaklaştı. Başakşehir'de de başıboş iki köpek ortaokul öğrencilerini kovaladı. O anlar cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.

Olay, dün saat 09.00 sıralarında Rıhtım Caddesi'nde meydana geldi. Elindeki pazar alışverişi yaptığı araçla yürüyen kadın başıboş köpeklerin saldırısına uğradı. Köpeklerden kaçmak isteyen kadın dengesini kaybedip yere düştü. Ayağa kalkacağı sırada köpeklerin tekrar saldırması üzerine elindeki pazar aracı ile kendini korumaya çalıştı. Çevredekilerin müdahalesiyle köpekler uzaklaştı. Başakşehir'de de başıboş köpekler ortaokul öğrencilerini kovaladı. O anlar çevredekilerin cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.