Sokak ortasında tekme tokat dayak: O anları arkadaşına kaydettirdi

Sokak ortasında tekme tokat dayak: O anları arkadaşına kaydettirdi
Alacak verecek meselesi nedeniyle sokak ortasında tartıştığı kişiyi tekme tokat dövdü. aldırgan o anları ise yanında bulunan arkadaşına kaydettirdi.

Bahçelievler'de, iddiaya göre alacak verecek meselesi nedeniyle sokak ortasında tartıştığı kişiyi, kendisini babasına şikayet ettiğini söyleyerek darbetti. Saldırgan o anları ise yanında bulunan arkadaşına cep telefonu kamerası ile kaydettirdi.

Olay, gece saatlerinde Bahçelievler'de meydana geldi. İddiaya göre, sokakta buluşan 3 kişiden ikisi arasında alacak verecek meselesi nedeniyle tartışma başladı. Bu sırada tartıştığı kişinin kendisini babasına şikayet ettiğini söyleyerek darbetmeye başladı.

Saldırıyı yapan kişi, o anları arkadaşına cep telefonu ile kaydettirdi. Saldırgan, "Sen gittin babama, "Benden oğlun para mı aldı" dedin. Şahitler var" diyerek, hakaretler savurduğu kişiyi tekme tokat dövdü. Görüntülerde saldırıya uğrayan kişinin kan sulandırıcı kullandığını söylediği, ancak saldırganın "Neyin kan sulandırıcısını kullanıyorsun" diyerek darbetmeye devam ettiği görüldü.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.