Söz arasında bir sohbet!

Söz arasında bir sohbet!
Büyükçekmece Genç Girişimci İş Adamları Derneği, (BÜYGİAD) Hayati İnanç'ı ağırladı. Şehit Şirin Diril Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinin konferans salonunda düzenlenen Hayati İnanç ile Söz Arasında Bir Sohbet programı büyük ilgi gördü.

‘Can Veren Pervaneler’ isimli söyleşiyle İnanç, sevenlerini ve dinleyicilerini hem güldürdü hem de düşündürdü.  Söyleşiye  Büyükçekmece İlçe Kaymakamı Dr. Mehmet Özel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun, siyasi parti ilçe başkanları, dernek başkanları ve muhtarlar katıldı.


Kocaman bir aileyiz

Programın açılış konuşmasını yapan  BÜYGİAD Başkanı M. Mustafa Karayün, “Bizler Büyükçekmece Genç Girişimci İşadamları Derneği olarak ilçemizin dertleriyle dertlenmeye, yaşadığımız şehre değer katmaya, çıkarsızca, komşularımıza hizmet etmeye adanmış bir gurubuz, bir avuç genciz diyemiyorum çünkü koskocaman bir aileyiz. Ticaretinde düzgün, ahlaklı, özü sözü bir, Ahilik kurallarını kendine düstur edinmiş bir esnaf topluluğuyuz. Hayırda bir adım geri durmayan tevazu sahibi, Genç kardeşlerinin projelerine değer veren, yatırım yapan, onları üretim sahnesine çekmeye çalışan kardeşleriniziz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.