Sultangazi'de aşure yemeyen kalmadı

Sultangazi'de aşure yemeyen kalmadı
Sultangazi Belediyesi, vatandaşlara ‘Muharrem ayı’ vesilesi ile aşure dağıttı. Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.

Bugün Sultangazi’de Cuma namazı çıkışında vatandaşa aşure dağıtıldı. Vatandaşa aşure dağıtan Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “Aşure, muharrem ayının farklı günlerinde dağıtılıyor. Biz de özellikle Cuma namazı çıkışı dağıtmak istedik. Muharrem ayı birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşliğin bolca yaşandığı esasında da insanların birbiriyle kavga etmesini, çatışmasını önlemeyi amaçlamaktadır. İşte biz de burada birlik ve beraberliği, kardeşliği yaşatıp yaymaya çalışıyoruz” dedi. Etkinliğe AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Yusuf Özel de katıldı.


Kardeşliğin değerini bilelim

Bazı yerlerde çatışma ve savaşların olduğunu belirten Başkan Av. Abdurrahman Dursun, Türkiye olarak birlik ve beraberlik içinde olmanın önemini vurguladı. Kardeşliğin ve sevginin değerini bilmek gerektiğini söyleyen Başkan Dursun, “Muharrem ayında da bu birlik beraberliği sağlamak önemli. Bu aylarda birlik ve beraberlik içinde olmayı sağlamalıyız. Nice bolluk ve bereketin olduğu aşure günlerinde birleşmek üzere” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.