Tarihi Beyoğlu Sineması yeniden açılıyor! Beyoğlu sineması nerede, nasıl gidilir?

Tarihi Beyoğlu Sineması yeniden açılıyor! Beyoğlu sineması nerede, nasıl gidilir?
İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen tarihi Beyoğlu sinemasının ne zaman açılacağı belli oldu.

İBB, yaptığı duyuru ile İstanbul’un Beyoğlu ilçesinin ünlü turistik mekanı İstiklal Caddesi’nde yer alan Beyoğlu Sinemasının yeniden açılacağını açıkladı. Peki yenilenerek sinemaseverlerin hizmetine yeniden sunulacak olan Beyoğlu sineması nerede, nasıl gidilir, ne zaman açılacak? İşte tüm yanıtlar…

Tarihi Beyoğlu Sineması ne zaman açılıyor?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından başkan Ekrem İmamoğlu’nun himayesinde aslına uygun olarak yenilenen Tarihi Beyoğlu Sineması, 4 Eylül 2023 Çarşamba günü yeniden açılıyor. 2022 yılının Ağustos ayından bu yana kapalı olan ve eski kimliği korunarak yenilenen sinemanın açılış saati ise 18.30 olarak açıklandı.

Beyoğlu Sineması nerede, nasıl gidilir?

Tarihi Beyoğlu Sineması’nın yeni halini görmek isteyen İstanbullu sanatseverler mekanın adresini araştırıyor. İstanbul’un en ünlü caddelerinden biri olan İstiklal Caddesi üzerinde yer alan Tarihi Beyoğlu Sineması Beyoğlu ilçesinde yer alıyor. Hüseyinağa Mahallesi sınırları içindeki sinema, Halep Pasajı’nın içerisinde bulunuyor.

Otobüs, metro ve tramvay hatları kullanılarak Taksim durağına varıldıktan sonra İstiklal Caddesi üzerinden kısa bir yürüyüşle Beyoğlu Sinemasına ulaşmak mümkün oluyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.