TDP'de Serkan Genç'e önemli görev

TDP'de Serkan Genç'e önemli görev
Türkiye Değişim Partisi (TDP) Pm Üyesi Genel Başkan Yardımcısı Serkan Genç, Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ün Başdanışmanı oldu.

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkan Yardımcısı Serkan Genç yaptığı açıklamada ''Genel Başkanımız liderliğinde Milletimize verdiğimiz eşit, özgür ve adil bir yönetim için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. TDP olarak Türkiye’nin her yerinde teşkilatlarımız örgütleniyor. Türkiye’de 180 gün gibi kısa bir sürede örgütlenen başka bir siyasi parti yok. Kurultayımızı yaptık, seçime girme yetkisini aldık. Artık oy pusulalarında kalbimiz var. Biz parti olarak yapılacak bütün seçimlere hazırız'' dedi.

Kötü yönetilen ekonominin faturasının sürekli halka kesildiğini ifade eden Genç, “Ülkemizde hiçbir şey yolunda gitmiyor. Halkımız her gün yeni bir zam haberiyle uyanıyor. Pandemi sürecinde ülke ekonomisine ciddi katkı sağlayan sanayicilerimiz de zamlardan nasibini aldı. Sanayicilerimizin kullandığı doğalgaza Yüzde 48 zam yapıldı. Durdurulamayan gıda fiyatlarına çözüm olarak tarım market açan iktidar şimdide benzinlik mi açacak? Halkımızın umudu Sarıgül ve kadroları geliyor” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.